Zbrojovka Brno – Tábor: mõlemad meeskonnad löövad ühe värava/UN

EEbookmaker
märts 8, 2024
22 Vaated

Meie vihje: Zbrojovka Brno – Taborsko: mõlemad meeskonnad löövad skoori/UN

09.03.2024 18:00

Kolmas bareljeefi koht mängitakse laupäeva õhtul Srbská tänaval, mida üllatuslikult hoiab enne mängu ühepunktilise eduseisuga Tábor.

Zbrojovka vallutab võistluse tugevaima kaitse, Jihočeši oli ainus meeskond, kes oma löödud väravate keskmise alla ühe lükkas, kevadises kodumängus Chrudimi vastu hooaja üheksandat nulli hoidis, kuid 0:0 viik ei rahuldanud neid eriti. Fakt on see, et Táboril puudus oma parim sügisene väravakütt Dordic pluss veel kaks mängijat, kes on tagasi Brno mänguks.

Lõuna-Morava metropolis oli sel nädalal taas kiire, kui selgus, et möödunud aastal suure pompiga väljakuulutatud klubi aktsiate müük on taas kord luhtunud ja nii jääb omanikuks fännide poolt vihatud Václav Bartoněk. Vahepeal kaotas meeskond veel ühe väärtusliku punkti Duklale (3:3). Enne mängu Julisce’ile võis ta võtta ka viik, aga kui sa oled kolmega ees, oled sa loogiliselt öeldes vihane. Igatahes positiivne oli see, et Zbrojovka sai punkte ka ilma distantsitud kaanonist Řezníčekita.

Millele panustada:

Brno on serblaste vastu hädas (3-1-4) ja madalate koefitsientide juures on koduvõidu peale panustamine kaotusseisus. Kuna parimad väravalööjad on tagasi, tuleks proovida, et mõlemad meeskonnad lööksid värava – see on juhtunud neljal korral viies omavahelises teise liiga mängus.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

IVIBETPanustage Ivibetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!!
Autor EEbookmaker