Zach Hyman (EDM): +1.5 väravat

EEbookmaker
märts 23, 2024
25 Vaated

Meie valik: Zach Hyman (EDM): +1.5 väravat

24.03.2024 00:07

See oleks ilus muinasjutt. Zach Hyman, 14 aastat tagasi viiendas voorus draftitud mängija, on arenenud eliitlaseks ja täna jõuab ta esimest korda oma karjääri jooksul maagilise 50 värava piirini. Ta mängib koos maailma parima mängija Connor McDavidiga, kelle Edmonton sõidab täna Torontosse.

Mis on oluline X-faktor. Hyman on sündinud Torontos ja veetis oma karjääri esimesed kuus aastat selle linna värvides. Praegu on tal 48 väravat, kaks puudu. Kas ta suudab seda täna oma pere, sõprade ja endiste fännide ees teha? Kindlasti on see reaalne, ta lõi viimases mängus Buffalo vastu kaks väravat. Eelmisel nädalal lõi ta kübaratriki.

Ta on näide mängijast, kes, kui ta lööb ühe värava, lisab veel ühe. Kokku on tal olnud 10 mängu, kus ta on löönud vähemalt kaks väravat, sealhulgas neli kübaratriki. 26 väravat on löödud vaid 10 erinevas mängus. Hyman on tüüpiline esiväravamängija. Viimases viies mängus on ta löönud 21 väravat, mis on kõige rohkem NHL-is. Tema oodatav väravate reiting on 3,7 — teine kõrgeim Brady Tkachuki järel.

Lisaks on Torontos viimasel ajal traagiline löögiprotsent, eelmises neljas mängus vaid 62 protsenti. Ja Hyman on olnud püsivalt Oilersi esimeses ülekaalus, kus ta on samuti 13 väravat kirja saanud.

Millele panustada:

Hymanil on see kõik – motivatsioon, vorm ja võimekus. Kui kardad kõrgeid koefitsiente, siis proovi siin. Hymanil on vaja kaks väravat, et saavutada maagiline 50 ja täna õhtul on selleks mäng.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

WAZAMBAPanustage Wazambais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker