Volynets K. – Vondrousova M.: Volynets +5,5 mängu.

EEbookmaker
mai 29, 2024
31 Vaated

Meie vihje: Volynets K. – Vondrousova M.: Volynets +5,5 mängu

29.05.2024 11:00

Markéta Vondroušová pühkis Roland Garros’ avaringis 6:1 ja 6:3 Hispaania Rebecca Masarova, kuid tema esinemise kohta on savi grand slamil veel küsimärgid.

Eelmise aasta Wimbledoni võitja oli enne Prantsusmaa lahtiste keskmiselt 11-8, lisaks pidi ta tegelema tervise- ja isiklike probleemidega (lahutus, vanaisa surm). Ta ei ole ka savil mugavust leidnud, kukutades oma viimasel kolmel turniiril, sealhulgas Strasbourgi proovikivis, teise vastase. Isegi kui tema järgmine vastane on kvalifitseeruja, on tal raskem mäng kui Masari vastu.

Ameeriklanna Katie Volynets tegi sujuva kvalifikatsiooni, võites kõik oma kolm duelli 2:0 settidega, enne kui alistas Serbia Krunici 7:6, 6:2. Volynets on tänavu kiirelt tõusnud edetabelis, pääsenud väiksemate WTA turniiridel kahte poolfinaali ja ühte veerandfinaali, võitnud kaasmaalasi Kenin, Andree, Jabeur, võtnud seti Kalinska, Collins, Wozniacki ja maailma teine number kaks Sabalenka savimängude Mastersil.

Millele panustada:

Volynets suudab savil pikalt vahetusmängudes püsida ja Vondrousova peab teda vigade tegemisele sundima, palju sundimatuid vigu ei saa. Tšehhi lemmik võidab, kuid mitte rohkem kui viie geimi kokkuvõttes.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker