Tšehhi – Soome: topeltvõimalus 2-2

EEbookmaker
mai 10, 2024
16 Vaated

Meie vihje: Tšehhi – Soome: topeltvõimalus 2-2

10.05.2024 20:20

Tšehhi koondis alustab Praha ja Ostrava maailmameistrivõistlusi reedese duelliga Soomega ning pärast viimast EHT-turniiri Brnos on fännide seas segadus.

Treener Rulíki hoolealused pole kolme mängu jooksul kordagi võitnud ja on löönud vaid kaks väravat, mis on masendav tulemus. Kõik, mis eelnevatel turniiridel toimis, on purunenud, meeskond näitas tohutut ebaühtlust, mis on tingitud välismaalt pärit mängijate rakendamisest.

Turniir oli eelkõige nimeturniir ja seal oli palju testimist, kuid sellegipoolest ei saa käega lüüa. Ainult Palat ja Kaše näitasid end heas valguses. Mõned nimed lõppnominatsioonis tõstavad kulmu, nende panust võib juba väga väikeseks hinnata. Meeskond tulistas küll aktiivselt, kuid löögid ei leidnud enamasti vajalikku paigutust, isegi mitte ülekaalust, milles varem paistis silma tandem Kubalik – Cervenka. Nii et surve Tšehhi meeskonnale kasvab enne kodust meistrivõistlust, mis ei ole kunagi hea.

Seevastu Soome rahvusmeeskond domineeris Tšehhi hokimängudel 8 punktiga ja 11:5 skooriga. Treener Jukka Jaloneni koondis näitas, et nad on meistrivõistlusteks 100% valmis, kuigi neil pole tähti nagu ameeriklastel või Rootsil. Nagu alati, toetub meeskond suurepärasele väravavahile ja läbimõeldud kaitsesüsteemile ning ka seekord ei muudeta oma süsteemi. Lisaks liitub enne MM-i meeskonnaga suurim staar välismaalt, Mikael Granlund, nii et meeskonna tugevus suureneb veelgi. Brnos võitis Soome koondis tšehhide vastu 4:1 ja ka seekord on nad võidule pisut lähemal, mida ootab 50% kihlveokontoritest.

Millele panustada:

Soomlased on turniiri esimese mängu eel paremas vormis ja meeleolus, põhjanaabrid uisutavad ja kaitsevad hästi ning nende väravavaht on nagu alati suurepärane. Välja müüdud O2 Arenal võidavad tšehhid topeltvõimalusega, s.t. pärast esimest perioodi või mängu lõpus. Puistola paneb Soomele Kanada punkti, Kubalik aga tšehhidele.

Usaldus:

6/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

20BETPanustage 20betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker