Trinec – Liberec: Liberec kaotas

EEbookmaker
oktoober 4, 2024
9 Vaated

Meie vihje: Trinec – Liberec: Liberec võiduta

04.10.2024 17:00

Hoki Extraliiga reedene mittetäielik voor toob kokku meeskonnad, keda praeguses tabelis lahutab vaid üks punkt ja kes kujutasid ette palju paremat algust uuel aastal. Eelmise hooaja duellide saldo on parem Trinecile, kes võitis kolm korda (4:1, 3:1, 5:1) ja kaotas korra (1:4).

Steelers sõitis teisipäeval Kladnosse pärast 4:1 koduvõitu Hradeci üle. Tasavägises mängus otsustasid kodumeeskonna suurema võitluse ja Trineci oskamatus kolmandas kolmandikus ülekaalul kodumeeskonna 3:2 võidu. Sileeslastel puudub võistluse alguses kergus ja nende esitus ei ole väga hea väljanägemisega. Nad peavad end palju rohkem võitluse ja rõhuasetusega värava ees aitama, millest neil seni ka puudu on. Libor Hudacek puudus vigastuse tõttu.

Külalisklubi Liberec murdis viimases voorus lõpuks oma kodused hädad, võites viienda mängu Põhja-Böömimaal. Mängus Karlovy Vary vastu (4:2) otsustasid valged tiigrid mängu teises kolmandikus kolme väravaga. Taas lõi värava Martin Faško-Rudáš, kes on seni Libereci parim mängija. Teisalt on klubi legendiks saanud Tomas Filippi saanud vaid kaks väravasöötu ja on samuti hädas.

Millele panustada:

Liberec võitis uuel hooajal mõlemad võõrsilmängud ja nägi viimases voorus kodus Enerģija vastu parem välja kui eelmistes mängudes. Võtame riski, et Valged Tiigrid võtavad punkti Sileesiast.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

BETWINNERPanustage Betwinneris 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker