St. Louis- Colorado: 2

EEbookmaker
märts 19, 2024
23 Vaated

Meie valik: St. Louis- Colorado: 2

20.03.2024 01:07

St. Louis võis võita oma viimased neli mängu, kuid neil kõigil oli üks ühine nimetaja. Väravavaht. Jordan Binnington ja Joel Hofer on olnud absoluutselt fantastilised ning tugevad meeskonnad nagu Boston, Minnesota ja Los Angeles on neile hambad alla löönud. See seeria on suurendanud tõenäosust meeskonnale, mille kapoti all on veel palju roostetuid osi.

Bluesil on nende nelja viimase mängu puhul Corsi reiting 44 protsenti ja ohtlike väravalöökide suhe 42 protsenti. Tuletame meelde, et kõik alla 45 protsendi on märk sellest, et meeskond on olnud erakordse tule all ja lihtsalt kehvem. tänase vastase, Colorado, kes on oma viimased kuus mängu võitnud, mõlemad väärtused on üle 60 protsendi, mis on absoluutse domineerimise lävend.

Samuti on tal paremad varjatud numbrid oodatavate väravate ja üldise löögiprotsendi osas (mis kõik on parameetrid, mis käivad käsikäes). Colorado ei ole oma viimases neljas mängus ka ühtegi väravat lühemalt löödud ning tema tähtede võimsust ei saa unustada. Nathan MacKinnonil ja Mikko Rantanenil on viimases viies mängus identsed näitajad 3+8, kaitsja Cale Makar on samuti kogunud kaheksa punkti.

Millele panustada:

Isegi Bluesi suurepärasest väravavahist ei piisa sellise masina vastu nagu Colorado. Avalanche’il on juba Valeri Nichushkin tagasi ja nad on oma teist rida tugevdanud Casey Mittelstadti tulekuga. See meeskond lihvib playoff-vormi ja on hetkel peatamatu.

Usaldus: 7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

20BETPanustage 20betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker