Sparta Praha – Vítkovice: rohkem kui 5 väravat mängus

EEbookmaker
oktoober 22, 2024
7 Vaated

Meie ennustus: Sparta Praha – Vítkovice: Rohkem kui 5 väravat mängus

22.10.2024 18:30

Sparta võõrustab teisipäevases Hockey Extraliiga üheksanda vooru mängus Vítkovice’i. Praha meeskonnal on viis punkti, aga ka kaks mängu rohkem mängitud kui Ridersil. Eelmise aasta duellid olid 3:2, 3:1, 2:1 ja 4:2 spartalaste kasuks.

Pavel Grossi hoolealustel polnud üldse hea nädalavahetus. Pärast selget 5:0 kaotust Hradec Kraloves kaotati pühapäeval Brnos, seekord vähemalt 2:1 pärast penaltiseeriat. Eriti kolmandas kolmandikus oleks Sparta pidanud mängu enda kasuks pöörama, kuid nende lõpp oli taas haletsusväärne. Praha meeskond on sel hooajal kodus seni mänginud vaid kolm mängu, millest nad on võtnud viis punkti.

Veelgi hullumeelsema mängu mängis pühapäeval Hradec Kraloves külalismeeskond Vítkovice, kes kaotas 5:6 pärast lisaaega Kladnole. Kuigi nad juhtisid kolmel korral kahe väravaga, ei suutnud nad siiski mängu võita ja kaotasid enneolematult 9:7. Ridera oli selles mängus veidi kehvem meeskond, mida näitab kodumeeskonna 47 väravalöögi suhe 22 vastu. Rünnaku vedajaks oli taas esimene ründeliin Abdul – Yetman – Nellis, kes viskas mängus kaheksa punkti. Viimases kahes mängus on Vítkovice löönud muljetavaldavad 15 väravat. Keskmiselt lüüakse mängu kohta 3,4 väravat, mis on kogu liigas kõige kehvem.

Millele panustada:

Kuna Riderite mängudes on selgelt kõige rohkem väravaid kogu konkurentsis, siis valime panustamise piletile, et näeme paar väravat.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

IVIBETPanustage Ivibetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!!
Autor EEbookmaker