Siniakova K. – Samsonova L.: 1

EEbookmaker
juuni 25, 2024
23 Vaated

Meie nõuanne: Siniakova K. – Samsonova L.: 1

25.06.2024 17:30

Viimati mängis Kateryna Siniakova Ljudmila Samsonova vastu murul, ta võitis eelmisel aastal. See oli Bad Homburgis, kus ta eelmisel aastal tiitli võitis ja kus ta tänavu alustas oma teekonda selle kaitsmiseks võiduga prantslanna Clara Bureli üle.

Siniakova on juba teinud suurepärase esituse Berliinis, kus ta eelmisel nädalal pääses kvalifikatsiooniringist veerandfinaali, kus ta langes maailma viiendale Jessica Pegulale. Ehkki see napilt kolmes setis saadud kaotus võis olla pettumus, oli ta täis otsustavust ja liikus kohe edasi järgmisele võistlusele, mis eelmisel aastal tõi talle palju õnnelikke hetki. Kuigi ta ei olnud esimeses ringis Bureli vastu päris suveräänne, võttis ta lõpuks kolmandas setis ohjad täielikult enda kätte ja deklareeris oma vastase 6:1.

Samsonova avas hooaja muruosa ka Berliinis, kuid seal lõpetas ta esimeses ringis. Bad Homburgis kohtus maailma 15. reket avaringis savimängija Sara Sorribes Tormiga, keda ta ootuspäraselt 6:3, 6:1 alistas. Siniakova on aga veidi teine pähkel, mida murda.

Millele panustada:

Siniakova jõudis Berliinis vormi, mille ta kavatseb Bad Homburgis muuta tiitlikaitseks. Tal ei pruugi olla lihtne viik ja ta on paberil alavõitja, kuid tema esitused viitavad sellele, et ta võib Samsonovat kergesti võita.

Usaldus:

6/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker