Shnaider D. – Kostjuk Marta: 1

EEbookmaker
september 20, 2024
4 Vaated

Meie vihje: Shnaider D. – Kostjuk Marta: 1

20.09.2024 03:00

Kahekümneaastasel Diana Šnajderoval on käimas oma elu hooaeg kõrgeimal ringrajal. Ta on tänavu võitnud juba kolm WTA-turniiri ning Ameerika turniiride seerias jõudis ta Torontos poolfinaali, Cincinnatis poolfinaali ja US Openil kaheksandikfinaali. Tema tulemused tõstsid ta maailma 16. kohale. Koreas Soulis toimunud turniiril pääses ta asetatud mängijana kaheksandikfinaali ja alistas kanadalanna Carol Zhao üsna kindlalt kahel korral 6:3.

Veerandfinaalis kohtub noor komeeditar kaks aastat vanemaga Marta Kostjukiga, kes on WTA edetabelis 18. kohal. Kostjukova ei mänginud halvasti ka eelmainitud Ameerika tuuril – ta jõudis Torontos ja Cincinnatis kaheksandikfinaali (mängides ühe ringi rohkem kui väiksematel turniiridel, nii et võitis mõlemal kaks mängu) ning US Openil jõudis kolmandasse ringi. Soulis pidi ta juba avaringis tegutsema ja domineeris Arantxa Rusova ja Heather Watsoni vastu. Mõlemas matšis kaotas ta vaid neli geimi.

Millele panustada:

Shnaideri ja Kostjuki duell saab olema väga tasavägine. Mängude arvu on üsna raske ennustada, sest isegi üksikmängude tirimine võib lõppkokkuvõttes lõppeda sileda kahesetilise võiduga. Shnajder pääseb Souli poolfinaali.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker