Rune H. – Sünnitaja J.: Sünnitaja J. -4,5 partiid

EEbookmaker
aprill 12, 2024
22 Vaated

Meie valik: Rune H. – Sünnitaja J.: Sünnitaja J. -4,5 mängu

12.04.2024 13:00

Jannik Sinner, kes muretses hooaja algava saviosa pärast, muretses asjata. Nagu tema esimesed mängud Monte Carlo Mastersil näitasid, on ta betoonplatsil oma tulemustele tuginedes seni kaks sileda võitu Sebastian Korda (6:1, 6:2) ja Jan-Lennard Struffi (6:4, 6:2) üle saanud. Sel hooajal on ta oma rekordit parandanud 24 võiduni ja vaid ühe kaotuse, mille ta sai Indian Wellsis toimunud Mastersi poolfinaalis Carlos Alcaraz’i vastu.

Tänavu juba kolm turniiri võitnud tennisist kohtub Monte Carlos veerandfinaalis taanlase Holger Runiga. Taani noormees aga pole ideaalses vormis. Pärast seda, kui ta Miamis pärast esimest mängu välja kukkus, suutis ta oma lemmikmuruväljakul võtta kaks võitu, kuid kaheksandikringi kohtumises Grigor Dimitrovi vastu tuli tal higi, võites alles kolmanda seti tiebreak’is. Tema kahes eelmises voorus näidatud mängust ei piisa Sinnerile kindlasti oma elu vormis. Isegi Rune teab, et peab oma mängu kõigis aspektides paranema.

Millele panustada:

Jannik Sinner jätkab oma fenomenaalset jooksu 2024. aastal. Ta paneb ka Monte Carlo savimängude Mastersil suurepäraselt paika ja Holger Rune ei ole mees, kes teda peataks. Sinner võidab handicapi.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

1XBETPanustage 1xbetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker