Roma – Bologna: -2,5 väravat

EEbookmaker
aprill 22, 2024
22 Vaated

Meie ennustus: Roma – Bologna: Väravad: -2,5

22.04.2024 18:30

AS Roma viimane liigamäng jäi mängimata, sest kaitsja Evan Ndicka pidi 72. minutil rinnavalu tõttu lahkuma ja roomlased lähevad järgmisel nädalal Udinesse tagasi, et mängida ülejäänud 20 minutit 1:1 viiki. Bologna esitus Monza vastu lõppes siis väravateta viigiga ning kaks mängu järjest on lõppenud sellise tulemusega.

AS Roma suutis nädala sees edukalt mängida Euroopa liiga veerandfinaali kordusmängu AC Milani vastu, alistades neid kodus 2:1, hoolimata sellest, et enam kui tund aega mängiti kümne mehega. Treener Daniele De Rossi oli juba enne mängu tänu suurepärasele tööle alates tema tulekust jaanuaris teeninud lepingupikenduse ning Roomas ollakse Jose Mourinho järeltulijaga äärmiselt rahul. Ja pole ka ime, roomlased hoiavad viiendat kohta, mis tähendab osalemist Meistrite Liigas, ning silmitsevad ohtu oma eelseisva vastase neljandale kohale.

Bologna pole neljas liigamängus järjest väravat löönud (2-2-0), kuid nende rünnak on reetnud neid kahes viimases duellis. Ebameeldiv on ka šoti keskkaitsja Fergusoni kaotus, kes vigastuse tõttu naaseb alles järgmisel hooajal. Tänu kindlale kaitsemängule ei ole aga viis võõrsilmängu järjest kaotamata (3-2-0) ning õnnestus edukalt ka selle hooaja esimene kohtumine AS Romaga, mida võideti 2:0.

Millele panustada:

Mõlemad meeskonnad võivad kiidelda suurepärase kaitsega – isegi AS Roma ei ole koduses konkurentsis kolm korda järjest väravaid löönud. Ja kuna mõlemad meeskonnad tahavad peamiselt säilitada oma positsiooni viie parema hulgas, siis näeme ettevaatlikumat mängu.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker