Reims – Lille: Lille: Kahekordne viik

EEbookmaker
märts 2, 2024
28 Vaated

Meie valik: Reims – Lille: Lille: Kaheksakordne viik

02.03.2024 17:00

Laupäeva õhtul mängitakse Reimsi ja Lille’i vaheline mäng, millel pole selget favoriiti. Lille soovib viimasest neljast omavahelisest mängust kolmest kaotusest taastuda, et pääseda Top 4 hulka, Reims aga soovib oma viimasele võõrsilvõidule tugineda. Kummal meeskonnal see õnnestub?

Tänu vahetusmees Mohamed Daramyle hingas Reims viimases voorus lõpuks võidurõõmu, kui võitis tänu taanlasest ründaja kahele väravale Le Havre’i 2:1, mis tõi nad kahe punkti kaugusele ihaldatud kuuendast kohast tabelis, kus osaletakse konverentsiliigas. Konkurents Marseille’i, Rennes’i ja Lens’i poolt on aga treener Will Stilli meeskonnale suur. Selleks, et selles seltskonnas püsima jääda, on Reimsil vaja parandada oma keskmist skoori kodus (5-2-4), kus “Les Rouges et Blancs” pole 2024. aastal veel kordagi võitnud (0-2-1). Viimasel kahel aastal on neil aga õnnestunud siin võita vastane, kellega nad sel nädalal oma jõududega mõõtu võtavad. Kas Reims võidab kolmandat korda järjest Põhja-Prantsusmaa vastast?

Kui mängitakse võõrsil, siis Lille’i jalgpallurite puhul vähenevad kolmikvõidu võimalused. Seda kinnitasid treener Paul Fonseca hoolealused eelmisel nädalal Toulouse’is, kus hoolimata üheväravalisest eduseisust poolajal kaotati 1:3 ja jäeti viiendat korda järjest võiduta (0-2-3). Üldine võõrsilmängude skoor 2-6-4 ei vasta ambitsioonidele Meistrite Liigas, kuhu “koerad” tahaksid tänavu kvalifitseeruda. Igal juhul võib Reims neid peletada lihtsalt sellega, et on viimasel kahel aastal kolm korda võitnud ja saanud sel hooajal Lille’i kodustaadionil seni ainsaks meeskonnaks, kes on võitnud.

Millele panustada?

Nagu mitu korda mainitud, ei ole Lille’il viimasel ajal Reimsist just kõige paremad mälestused ja pealetükkiv jalgpallistiil lihtsalt ei meeldi põhjafrantslastele. Lille’i kõige sagedasem võõrsil saavutatud tulemus sel hooajal on viik, mis tõenäoliselt tuleb ka sel nädalavahetusel poolajal või mängu lõpus. Palju muid väärtusega koefitsiente siin ei leia ja viik tundub kõige tõenäolisem.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker