Pliskova Ka. – Krueger Ashlyn: Pliskova Ka. -2,5 kalliskivi

EEbookmaker
veebruar 20, 2024
24 Vaated

Meie valik: Pliskova Ka. – Krueger Ashlyn: Pliskova Ka. -2,5 kalliskivi

20.02.2024 13:00

Karolina Pliskova ei mänginud eelmisel nädalal oma poolfinaalmängu Iza Swiateki vastu seljavalu tõttu. Suurt rolli mängis selles sammus ka väsimus, sest tšehhitar oli kaheksa päeva jooksul mänginud kaheksa matši ja tal olid, nagu öeldakse, käed rüpes. Pärast paaripäevast puhkust võttis ta esmaspäeval taas mängu, seekord esimeses ringis Dubai 1000 turniiril, kus ta võitis hiinlanna Shuai Zhangi.

Kuna Pliskova ei mänginud Dohas üldse poolfinaali, siis ei katkenud tema võiduseeria ja ta võitis kümnenda järjestikuse mängu. Üheteistkümnendat võitu püüab ta siis teisipäeval, kui ta võtab vastu vaid üheksateistkümneaastase Ashlyn Kruegeri.

Ameeriklanna alistas avaringis kolmes setis prantslanna Caroline Garcia, et heastada oma Dohas toimunud heitlust, kus ta langes esimeses ringis välja. Kokku on ta sel hooajal võitnud seitse mängu ja kaotanud kuus. Siiski võitis ta valdava osa oma kvalifikatsioonimängudest (kokku viis).

Millele panustada:

Pliskova on suurepärases vormis ja läheb Dubais teise ringi favoriidina. Arvestades tema viimaste nädalate esitusi, oleks suur üllatus, kui ta ei võidaks noort ja kogenematut ameeriklannat. Koefitsienti saab kenasti suurendada kerge handicapiga.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

RABONAPanustage Rabonais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker