Pilsen – Kladno: Alla 5 värava mängus

EEbookmaker
oktoober 8, 2024
20 Vaated

Meie ennustus: Pilsen – Kladno: Vähem kui 5 väravat mängus

09.10.2024 17:30

Hoki Extraliiga kaheksanda vooru kolmapäevases mängus on kavas Pilseni ja Kladno duell. Mõlemat meeskonda lahutab praeguses tabelis kolm punkti. Eelmise aasta duellid olid läänetšehhidele paremad (4:5pp, 4:2, 7:2, 4:3pp).

Pärast selget kaotust Hradec Kraloves sõitis Plzeň pühapäeval Třineci juurde. Seal läks neil palju paremini. Josef Jandači meeskond alustas mängu kehvasti ja jäi pärast esimest kolmandikku 2:0 taha, kuid siis pöörasid nad mängu kolme väravaga ümber ja võtsid lõpuks pärast penaltiseeria kaotust Sileesiast väärtusliku punkti. Selle hooaja väravate ootamise lõpetasid lõpuks Pilseni põhimehed Petr Zámorský ja Jan Schleiss. Suurepärane kaitsja oli Nick Malík, kes tegi 36 edukat tõrjet. Plzeň andis duellis väga võitlusliku ja pühendunud esituse, millele saab kindlasti edasi ehitada.

Külalisklubi Kladno alistus pühapäevases voorus esmakordselt sel hooajal, jäädes 2:3 pärast lisaaega alla Karlovy Vary Energiale. Rüütlid ei olnud seekord väga edukad. Radek Smoleňáki kaks jõuväravat ja Štěpán Lukáši fantastiline esitus viisid nad punktini. Ta registreeris 44 tõrjet. Sellegipoolest on Kladno esitus võistluse alguses ikkagi meeldiv üllatus.

Millele panustada:

Mõlemad meeskonnad üritavad mängida eelkõige kindlast kaitsepositsioonist. Kladno on sel hooajal löönud rohkem kui viis väravat vaid ühes mängus, Kladno aga kolmel korral. Seega valime kihlveo, et liiga palju väravaid ei näe.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker