Petrasek M. – Wojciechowski K.: 1

EEbookmaker
juuni 6, 2024
20 Vaated

Meie nõuanne: Petrasek M. – Wojciechowski K.: 1

08.06.2024 18:00

Octagon 58 tähistatakse tagasitulekutega, lisaks Atilla Veghile naaseb pärast pikka pausi ka Milos Petrasek.

Populaarne “Melon” on viimaks ületanud viimaste aastate jooksul teda kimbutanud terviseprobleemid. Enne Eedenis toimuvat turniiri ei väldi ta edasisi komplikatsioone, igatahes vastase vahetamisega. Vigastatud Ahmed Sami asendas poolakas Kamil Wojciechowski, mille tulemuseks oli kokkulepitud kaal 88 kilogrammi.

Seega räägib Petraseki kasuks see, et ta on vastasest kauem täielikus ettevalmistuses olnud, teisalt puudub tal maadlusoskus. Ka tema viimased tulemused enne pausi ei olnud päris ideaalsed, sest ta kaotas viimasest viiest võitlusest neli, kuigi tõsi on, et tema vastased olid väga head (Puetz, Kimball, Christensen).

Teisest küljest on tšehhi võitlejal seljataga täis 22bet:Arena ja arvestades tema rekordit (12:7), ei ole tal survet ülespoole liikuda, ta kavatseb nautida iga võitlust ja teha selle fännidele atraktiivseks.

Kamil Wojciechowski on intrigeeriv võitleja, kes on võtnud lühikese etteteatamise väljakutse vastu peamiselt seetõttu, et ta võitleb Eedenis vabas õhus ja suure publiku ees. Kui ta võidab, siis võib ta tagasi saada positsiooni, millega ta tuli oktagoni pärast avakohtumise kaotust Mick Stantonile.

Poola võitleja on FEN organisatsioonis huvitava 8-2 rekordiga ja kaotas siis tiitlivõistluse Kuberskile. Wojciechowski on nagunii vastik maadleja, pole juhus, et tal on BJJ-s pruun vöö.

Millele panustada:

Tasavägise duelli otsustab kodune õhkkond, mis Petrasekit igas seisus edasi ajab. Tšehhi võitleja on raskem ja jõulisem, lõppude lõpuks seisavad nad vastamisi rohkem keskkaalus.

Usaldus:

6/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker