Pardubice – Trinec: 1

EEbookmaker
aprill 16, 2024
21 Vaated

Meie vihje: Pardubice – Trinec: 1

16.04.2024 18:00

Jäähoki ekstraliiga finaal avab täna oma väravad ja parimaks võistkonnaks on Pardubice ja meistritiitli kaitsev Třinec.

Külaliste eest räägivad eelmiste hooaegade playoffide kogemus ja võime võita meistrivõistlusi. Terasmehed on heas hoos pärast seda, kui nad suutsid pöörata poolfinaali Sparta vastu, kus nad olid juba 0:3 kaotusseisus. Väravavaht Kacetl on hämmastavas vormis, särades eriti 1v1 olukordades, samuti püüdes enamiku nähtud löökidest. Teisalt on miinuseks kumulatiivne väsimus, meeskond on juba palju jõudu ära põletanud ja paljud mängijad on kurnatud või mängivad erinevate vigastustega, mis kajastub ka individuaalses soorituses. Ruzicka asemel tõmbavad meeskonda Helewka, Adámek, Cienciala või Voženílek.

Pardubice seevastu on puhanud ja energiat täis finaali minekuks. Treenerite meeskonnal on olnud palju õppematerjali ja nad on vastast suurepäraselt lugenud. Pardubice ei kaotanud Trinecile põhihooajal kordagi normaalaja jooksul ja kui nad suudavad kiiresti mängutempole jõuda, peaksid nad aja edenedes ülekaalu saavutama. Idavirulastel on hea power play ja ka tasakaalustatud rivistus, kus nii esimene kui ka neljas ründaja suudavad vahet teha. Kui viimane mäng Litvínovis (6:5) välja arvata, on kaitseliin olnud nokaudifaasis usaldusväärne, Roman Will hoiab oma tõrjeprotsenti üle 93%.

Millele panustada:

Kodune keskkond, vastastikune tasakaal ja suuremad jõud soosivad Pardubice’i esimeses finaalkohtumises. Vondracek, kellel on playoffides 4+3 skoor, võib küll värava lüüa, kuid koefitsient 5,2 tundub väga huvitav ja väärtuslik. Mäng on saadaval BetBuilderis.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker