Pardubice – Hradec Kralove: 1

EEbookmaker
märts 23, 2024
28 Vaated

Meie näpunäide: Pardubice – Hradec Kralove: 1

23.03.2024 17:00

Pardubice kinnitab veerandfinaalseeria favoriidi rolli Hradec Králové vastu. Põhihooaja parim meeskond juhib mängudes 3:1, pärast kahte koduvõitu õnnestus neil korra võita ka vastase jääl. Sarja viies mäng toimub taas Pardubices, kus kodumeeskond püüab jõuda poolfinaali.

Viimane kohtumine pakkus ebatavaliselt kaitsva vaatemängu. Pardubice vajas vaid ühte väravat, mille lõi Paulovic kuuendal minutil, ja läks napilt 1:0 võidule. Kokkuvõttes olid Hradeci mängud veidi väljaspoole Pardubice veerandfinaali alguses seatud trendi, kui mõlemas mängus nähti palju väravaid ja kõva hokit, sageli üle ääre.

Hradecil on laupäeval kujuteldav nuga kurku. Kui külalistel ei õnnestu ja nad ei võida Pardubice jääl esimest korda pärast 2022. aasta veebruari, on nende hooaeg läbi. Seetõttu püüavad nad luua survet ja mängida ründavalt, et kiiresti juhtima minna, kuid see avab ka lünki vasturünnakutele. Ja Pardubice, kes oli põhihooajal liiga parim ründav meeskond, suudab selliseid asju karistada.

Millele panustada:

Pardubicel on võimalus kodupubliku ees lõpetada veerandfinaalseeria Hradeciga. Nad haaravad seda võimalust kinni ja saavad laupäeval olulise võidu, mis saadab nad poolfinaali.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

RABONAPanustage Rabonais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker