Ostapenko J. – Kalinskaja A.: 1

EEbookmaker
veebruar 21, 2024
31 Vaated

Meie nõuanne: Ostapenko J. – Kalinskaja A.: 1

21.02.2024 10:15

Enne seda hooaega ei oleks vähesed arvanud, et üks parimaid tennisisti on lätlanna Jelena Ostapenko. Ja tõepoolest, 26-aastane tennisist on juba murdnud end maailma edetabelis üheksandaks, olles võitnud 19 mängust 16 ning tähistanud tiitleid Adelaide’is ja Linzis. Selline pärl on siis see, et kõik kolm tema kaotust on tulnud kohtumistes Victoria Azarenkaga, kellest on sel hooajal seni saanud omamoodi nemesis.

Ostapenko suutis käimasoleval 1000-ndal turniiril Dubais alistada Si-Ju Wangi ja Lulu Suni, pääsedes pärast sileda 6-4, 6-3 võitu kaheksandikfinaali. Järgmises ringis saab ta vastamisi maailma 40. kohal oleva Anna Kalinskajaga, kes soovib võtta revanši eelmise aasta kaotuse eest Adelaide’is.

Kalinska võis tänavu särada Austraalia lahtistel veerandfinaali pääsemisega, kuid muidu ootab teda ees järjekordne märkimisväärne tulemus. Eelmisel nädalal kukkus ta esimeses ringis Karolina Pliskova vastu välja ja alates nädalavahetusest on ta mänginud Dubais, kus pidi kvalifitseeruma. Nii et tal on neli mängu jäänud jalgadesse.

Millele panustada:

Ostapenko on suurepärases vormis ja on hetkel WTA Race’i edetabeli järgi hooaja viies parim mängija. Ta kinnitab oma vormi Kalinskaja vastu ja pääseb veerandfinaali.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

1XBETPanustage 1xbetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker