Murray A. – Machac T.: Machac T./-40,5 gemu

EEbookmaker
juuli 2, 2024
20 Vaated

Meie valik: Murray A. – Machac T.: Machac T./-40,5 kalliskivi

02.07.2024 17:45

Keskväljakul toimub teisipäeval ka kolmas mäng Tšehhi jalaga. Pärast Marketa Vondroušová ja Vít Kopřiv’i astub väljakule Tomáš Macháč, kes kohtub Andy Murrayga. Macháčil õnnestus teda võita tänavu nii Marseille’s kui ka Miamis peetud matšides. Kuigi tegemist on Murray koduse Grand Slami turniiriga, on Macháč seekord selge favoriit.

Kuigi Macháci ainus turniir tänavu murul oli Saksamaal Halle’is, kus ta kaotas kaks korda 4:6 prantslasele Arthur Filsile, on ta tänavu näidanud suurt edasiminekut. Tal on mitu huvitavat skalpi, sealhulgas Genfi finaal, ja ta on hetkel maailma edetabelis 39. kohal. Tema verstapostide hulka kuuluvad ka Miami Mastersi veerandfinaalid või Roland Garros’ ja Australian Openi kolmas ring.

Murray oleks tavaliselt murul favoriit, kuid need asjaolud on kaugel tavalisest. Murray läbis vähem kui kaks nädalat tagasi Londonis Queen’s’i turniiri järel operatsiooni, et eemaldada tsüst selgroost. Kuigi tegemist ei olnud suure protseduuriga, tähendaks selline operatsioon profisportlase jaoks siiski mõnda aega väljakultuurist eemalviibimist. Murray on aga sel aastal pensionile jäämas ja tahab Wimbledonis mängida. Nii et kuigi temalt ei saa oodata mingit säravat tulemust, teeb ta kõik endast oleneva, et All England Clubil startida.

Millele panustada:

Kuigi Murray üritab valmistuda ja tunneb end treeningul hästi, ei ole ta kindlasti 100%-liselt valmis. Machac kasutab seda ära ja võidab Murray. Päris huvitavad koefitsiendid on siis kombineeritud mängudega, näiteks et ta mängib vähem kui 40 mängu.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

WAZAMBAPanustage Wazambais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker