Mladá Boleslav – Liberec: 02

EEbookmaker
oktoober 17, 2024
7 Vaated

Meie vihje: Mlada Boleslav – Liberec: 02

18.10.2024 17:30

Jäähoki Extraliiga reedeses voorus toimub derbi Mladá Boleslavi ja Libereci vahel. Eelmise aasta mänge domineerisid selgelt Valged Tiigrid pärast 4:3, 8:0 ja kaks korda 4:1 võitu. Selle hooaja alguses on aga Bruslařid edukamad, omades oma suurimast rivaalist kuus punkti rohkem.

Pärast kahte koduvõitu ning Litvínovi ja Hradeci võitu sõitis Boleslav esmaspäevaseks mänguks Brnosse. Seal aga nisu ei õitsnud ja nad langesid 2:4. Duelli otsustas teine kolmandik, kus Kometa suutis ära kasutada Boleslavi kaitsehäireid ja hüppas kolmeväravalisse eduseisu. Bruslari paranenud esitus viimasel perioodil tõi kaasa vaid skoori parandamise. Richard Krali meeskonnakaaslased olid jätkuvalt hädas ülekaaluga. Nad on sel hooajal seni vaid kaks korda skoorinud ja on selles osas kogu konkurentsis kõige kehvemad.

Külalisklubi Liberec on viimase seitsme mängu jooksul võitnud vaid korra ja kaotanud neli korda lisaajal või penaltiseerias. Pühapäevases voorus võtsid Valge Tiigrid tänu paremale esitusele väärtusliku punkti Praha Spartalt. Tänu kahele ülekaalule suutsid põhjapoisid oma vastast vähendada. Petr Kváča oli taas suurepärane kaitsja, kui välja arvata üks viga lisaajal. Viimases kahes mängus oli tal 75 tõrjet. Radim Šimeki ja Michal Bulíři kõrval oli veel üks Libereci võtmeisik. Meeskonna kapten Tomas Filippi jääb paar nädalat vahele.

Millele panustada:

Boleslavil pole oma suurima rivaali vastu juba ammu hästi läinud ja Libereci sündroom näitab end ka seekord. Valged tiigrid suutsid eelmisel nädalal Pardubice ja Sparta vastu skoorida, seega valime neile kaotuse.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker