Melbeti tagasivõtmine

EEbookmaker.com
september 16, 2024
130 Vaated
Melbet wypłata

Raha väljavõtmine oma saldost (näiteks võidetud panuste kaudu kogutud raha) on klientide jaoks palju olulisem küsimus kui selle hoiustamine. Seega ei tohiks olla üllatav, et Melbet üritab väljavõtteid käsitleda mitmel erineval viisil, ja kuigi see ei ole igal juhul võimalik, püüab ta enamasti pakkuda väljavõtete tegemiseks samu vahendajaid, mida ta pakub raha kontole sissemakse tegemiseks.

Milliseid meetodeid kontole raha väljavõtmiseks on meil võimalik saavutada kihlveokontor Melbetis?

Kõige populaarsemad neist on järgmised:

  • elektroonilised rahakotid (e-kassad), sealhulgas eelkõige kõige populaarsem Skrill, aga ka üsna populaarsed Perfect Money, Sticpay, WebMoney või Jeton Wallet,
  • maksesüsteemid, millest kõige populaarsem on kindlasti Neteller, aga ka ecoPayz või Payeer,
  • krüptovaluutad – me saame välja võtta mitte ainult kõige populaarsema Bitcoini, vaid ka paljude teiste, sealhulgas eksootilisemate valuutade puhul. Mis puutub populaarsematesse, siis meie tähelepanu väärivad muu hulgas Dogecoin, Litecoin või Dai,
  • e-kupongid – me saame oma väljamakseid ka e-kupongide kujul, sealhulgas ettevõtte PremiumVoucher poolt pakutavate kupongide kujul, mida saab kasutada paljudes erinevates kohtades üle maailma (raha asemel).

Loomulikult peame meeles pidama, et saadaval olevad sissemakse meetodid võivad erineda sõltuvalt sellest, millises riigis me oleme ja millist kihlveokontori veebilehe keeleversiooni me kasutame. Samuti tuleb meeles pidada, et iga Melbetis tellitud väljamakse jõuab meie kontole teatud aja möödudes, sõltuvalt konkreetse makseviisi valikust.

Suurema osa puhul garanteerib kihlveokontor, et see ei võta kauem aega kui 15 minutit. Plussiks on see, et kõigi kihlveokontori pakutavate väljamakse meetodite puhul ei pea me väljamakse eest mingit komisjonitasu maksma. Siiski peame meeles pidama, et mõne puhul on võimalik, et tehtud hoiuste puhul on veidi erinevad piirangud (tavaliselt minimaalsed).

Melbet wypłata

Melbeti väljavõtmine

Mis puutub kihlveokontorisse Melbet, siis on virtuaalsele saldole kogunenud raha väljavõtmine väga mugav. Me saame seda teha mitmel erineval viisil – olenemata sellest, millises riigis me oleme. Mis on sama oluline, me saame ise otsustada, kui palju me soovime välja võtta ja kui palju me soovime jätta oma virtuaalsele saldole (näiteks kihlvedude jätkamiseks kihlveokontoris).

Seega haldame oma raha ise – nagu see peaks igal pool olema. Nii et kui tegemist on raha väljavõtmisega – Melbetil on veel üks pluss küljes. Eriti kuna me saame temaga teha väljamakseid mitte ainult tema peamise veebisaidi kaudu, vaid ka tema pakutava mobiilirakenduse abil. Seda ka kiiresti, vaid paari puudutusega ekraanil.

Meenutame:

me saame raha välja võtta ainult omaenda saldost, mis ei tule välja mängimata boonustest. Need peavad olema põhikontol, mitte boonuskontol.

MELBET ► Panustage Melbetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com