Marseille – Shakhtar Donetsk: Aubameyang lööb värava – JAH

EEbookmaker
veebruar 22, 2024
30 Vaated

Meie valik: Marseille – Shakhtar Donetsk: Aubameyang lööb värava – JAH

22.02.2024 21:00

Tagasivõitlus otsustab, kes pääseb kaheksandikfinaali, 2:2 viigiseisuga on asi lahtine. Marseille’d juhib uus treener alates kordusmängust. Pärast nädalavahetusel Brestis saadud 0:1 kaotust, kus Olympique lõi ainsa värava enda ülekaalust, vallandas klubi Gennaro Gattuso ja meeskonna juhtimise võttis üle Jean-Louis Gasset. Tema saabumine tekitab kahtlusi, ja mitte ainult tema kõrge 70-aastase vanuse tõttu. Gasset ise vallandati hiljuti Elevandiluuranniku rahvuskoondise eest keset Aafrika Rahvuste karikat, mille Elevandid on juba kuulsalt ilma Gasset’ta võitnud.

Nii või teisiti ootab põllutreenerit Marseille’s ees raske töö, Olympique’ile on vaja võita seitse mängu. Nädal tagasi oli see käeulatuses Hamburgis, kus Shakhtaril on Euroopa varjupaik. Olympique läks kaks korda juhtima, kuid kaotas kaks korda, teist korda kolmandal minutil lisaaja lõpus. Kerge optimismi võib tekitada 13 mängu pikkune kaotusteta seeria Oranje Velodroomil, kus sügisel löödi kolmes mängus üheksa väravat (Brighton 2-2, AEK Ateena 3-1, Ajax 4-3). Ajaxi vastu lõi kübaratriki Pierre-Emerick Aubameyang, kes oma väravaga Donetski vastu võrdsustas Radamel Falcao Euroopa liiga väravaraamatut ja võib selle täna ületada.

Donetski vastu, kes vaatamata pikale talvepausile mängis eelmisel nädalal väga korraliku mängu ja kellel on rohkelt Meistrite liiga kogemusi, on neil hirmus palju tööd. Shakhtar oskab kodus ja võõrsil väravaid lüüa ning lõi möödunud sügisel kõigis kolmes Meistrite Liiga mängus (Antwerpen 3-2, Barcelona 1-2, Porto 3-5) vähemalt ühe värava, kuid probleemiks oli kaitses.

Millele panustada:

Marseille ei ole heas vormis, neil puuduvad peatatud kaitsja Balerdi ja väravavaht Pau Lopez. Tootlikkus on seda olulisem, eriti rekordilise Aubameyangi puhul. Tõenäoliselt annab ka gabonlasest kahuripallur oma esinemise tagasilöögis märku.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

BETWINNERPanustage Betwinneris 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker