Karlovy Vary – Trinec: 2

EEbookmaker
veebruar 23, 2024
25 Vaated

Meie näpunäide: Karlovy Vary – Trinec: 2

23.02.2024 17:30

Kodumeeskond Karlovy Vary hoiab jätkuvalt kaheteistkümnendat ja viimast play-off kohta. Põhihooaja lõpus ei ole Energieil üldse hea hooaeg, sest viimasest kaheksast mängust on võidetud vaid üks, kodus Mladá Boleslavi vastu. Läänlased on endiselt hädas rünnakul, olles viimase kolme vooru jooksul löönud vaid neli väravat. Viimati mängiti Pardubice vastu, kus jäädi 5:2 alla. Teisel perioodil õnnestus neil küll viigistada, kuid Dynamo otsustas mängu teenitult kolme väravaga viimasel perioodil.

Külalised Trinecist tabasid suurepärast vormi ja võitsid kuus mängu järjest. Sellega kindlustasid nad endale osalemise playoffide veerandfinaalis. Steelersil läheb praegu hästi nii kaitses kui ka rünnakul. Viimase kuue mänguga on nad löönud 30 väravat ja lasknud sisse vaid kaheksa korda. Selles osas on nad selgelt parimad kogu konkurentsis. Ründes on kõige resultatiivsem siilitslaste kolmik – Martin Ruzicka, Andrej Nestrašil ja Daniel Voženílek. See kolmik on viimase kolme vooru jooksul kogunud kokku 21 punkti. Viimases mängus alistas Trinec kodus Litvínovi 5:2. Duelli otsustasid kolm Steelersi jõuväravat. Zdeněk Motáki meeskonnakaaslased näitasid taaskord veenvat esitust ja vastastel on väga raske nende võidukäiku katkestada.

Millele panustada:

Trinec on praegu hoopis teises olukorras kui kodumeeskond Energie. Piletil valime võõrsil meeskonna võidu. Ocelar meeskond võitis oma viimase mängu läänemeresoome 3:0.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

1XBETPanustage 1xbetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker