Hispaania – Inglismaa: mõlemad meeskonnad löövad ühe värava mängus/UN

EEbookmaker
juuli 13, 2024
15 Vaated

Meie ennustus: Hispaania – Inglismaa: Mõlemad meeskonnad löövad mängus ühe värava/UN

14.07.2024 21:00

Hispaania ilu või inglise otstarbekus? Eurodistants kulmineerub pühapäeval Berliinis kahe erineva mängustiiliga finaaliga.

La Roja tähistab oma edu Saksamaal atraktiivse mänguga, mis ühendab kogemuse ja röövliku nooruse, mida esindab tabamatu Jamali-Williami ääreründaja paar. Ei oleks üllatus, kui Jamal (1+3) võtaks turniiri parima mängija auhinna ja ta on finaali toimumise ajaks seitsmeteistkümneaastane. Kuid ka kapten Alváro Morato ja kolmeväravaline Dani Olmo, kes on pärast Pedri varajase veerandfinaali vigastust suurepäraselt sisse mahtunud, mängivad suurepäraseid meistrivõistlusi.

Kuid ka hispaanlastel on omad nõrkused, pärast kolme puhta mänguga surmagrupis löödi kõigis kolmes playoff-duellis, kaheksandikfinaalis Gruusia vastu (4:1) ja poolfinaalis Prantsusmaa vastu (2:1) esimesena värava ja tuli tulemus ümber pöörata. Poolfinaalis kaartide tõttu silma paistnud Carvajal ja Le Normade kindlustavad finaalis kaitseliini. Eriti teretulnud on Carvajali tagasitulek, veteran Navas paremal äärel ei ole enam tasemel.

Inglismaa koosseisus on paar floppi, kuid nad mängivad meistrivõistlustel käsipiduriga ja treener Gareth Southgate’i juhitud meeskond võtab kriitikat vastu igalt poolt. Albion on harva heietanud oma tõkkeid, kuid siis on see olnud seda väärt. Inglismaa on jõudnud kolmandat korda suure turniiri finaali, kuid esimest korda väljaspool Suurbritanniat. Ühtlasi olid nad esimene riik, kes kaotas 0:1 kõigis kolmes play-off-mängus.

Seejuures kasutas Southgate ära pingi ründevõime, mis aitas kaasa kõigi kolme turniiri kokkuvõttes. Toney alistas Kane’i võiduvärava Slovakkia vastu peetud kaheksandikfinaali lisaajal (2:1), kolm asendusmeest aitasid kaasa Inglismaa penaltite needuse lõpetamisele suurturniiridel veerandfinaalis Šveitsi vastu (1:1) ning Palmer ja Watkins andsid edasipääsuvärava poolfinaalseerias Hollandi vastu (2:1).

Millele panustada:

Finaalis tuleks kasuks varajane värav, kuid igal juhul ei tagane Hispaania oma ründavast stiilist ka kuldmedalimängus. Inglismaa ei suuda tiitlile läbi murda ja peab ka väravaid lööma. Mõlemad meeskonnad löövad väravaid nagu kahes viimases Rahvuste Liiga duellis, kui mõlemad võitsid võõrsil – Hispaania 2-1, Inglismaa 3-2.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

1XBETPanustage 1xbetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker