Genova – Bologna: topeltvõimalus: 0

EEbookmaker
oktoober 19, 2024
3 Vaated

Meie valik: Genova – Bologna: topeltvõimalus: 0

19.10.2024 15:00

Genova on kriisis. 1:5 kaotus Atalantale oli kolmas järjestikune ja tähendas langemist langemistsooni. Fännid bubisesid ka Bolognale, kes viimati kodus vaid viigistas Parmaga (0:0) ja võitis seitsmest senisest mängust vaid korra (1-5-1).

Vahepeal on ka treener Alberto Gilardino saanud kahtluse alla, sest tema meeskonda on vaevanud vigastused, kuid parandus peab tulema peagi. Genoa probleemid algavad peamiselt aja möödudes, sest kodumeeskond on teise poolaja jooksul juba 12 väravat lüüa lasknud (kõige rohkem kõigist liigas), samas kui nad ise lõid pärast vaheaega vaid kolm korda värava – ja mitte kordagi 46. ja 75. mänguminutite vahelisel ajal.

Bologna treener Vincenzo Italiano ütles, et tema meeskond mängis hästi, avaldades Parmale survet, kuid ei suutnud seda ära kasutada. Kuid fännid nägid seda teisiti, eriti kuna Bologna mängis peaaegu kogu teise poolaja ülekaalus. Võimaluste kasutamata jätmine on seni olnud eelmise aasta üllataja põhiprobleemiks meistriliigas. Bolognat pärsib ka aeglane algus, sest esimesel poolajal on seni löödud vaid kaks väravat.

Millele panustada:

Kahe hädasoleva meeskonna kokkupõrkes näeme viik – vähemalt kas poolajal või mängu lõpus. Bologna on liigas juba viiel korral viiki teinud ja kuigi nad peaksid olema favoriidid, siis viimase kolme mängu jooksul löödud üks värav tähendab, et ka Genoa vastu ei tule lihtne.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

WAZAMBAPanustage Wazambais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker