Edmonton- Los Angeles: 1

EEbookmaker
mai 2, 2024
26 Vaated

Meie valik: Edmonton- Los Angeles: 1

02.05.2024 04:07

On aeg. Edmonton peaks täna õhtul selle seeria lõpetama. Nad on seerias 3-1. Seni on ta näidanud, et kõik toimib nii nagu peab. Tähed on fantastilised- Connor McDavid on 10 punktiga kõige resultatiivsem mängija. Zach Hyman on löönud juba 6 väravat. Oilersi jõumäng töötab, nende edukuse määr on 53 protsenti. Väravavaht Stuart Skinner on suurepärane ja varastas eelmise mängu, püüdes 33 lööki ja Edmonton võitis ebaharilikult 1:0. Lisandunud on ka sellised täiendavad mängijad nagu Evander Kane ja Dylan Holloway.

Kingsil seevastu on probleem. Nende staarid peavad olema igas mängus suurepärased ja siiani pole see nii olnud, välja arvatud viimane. Anže Kopitar ja Drew Doughty on tohutult kogenud ja kuigi nad mängivad selles seerias hästi, tulevad nad sirgjoonelises staaride lahingus kaotajatena välja. Meeskonna tugevuseks olevast lühivoolumängust ei ole seni piisanud Leon Draisaitli, Connor McDavidi ja Evan Bouchardi säravatele ideedele. Kingsi parim mängija on seni 21-aastane Quinton Byfield ja see ütleb juba midagi. Kings on tugevusele ja heale kaitsele rajatud meeskond, kuid just seal nad kõige rohkem ebaõnnestuvad.

Millele panustada:

Edmonton on kaks korda võitnud võõrsil ja võtab koju mugava 3:1 seeria eduseisu. Oranž põrgu läheb lahti ja Oilers võib Kingsi juba esimesel perioodil välja lüüa. Panustage kodumeeskonna võidule.

Usaldus:

6/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

WAZAMBAPanustage Wazambais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker