Dortmund – PSV Eindhoven: topeltvõimalus 0-0

EEbookmaker
märts 13, 2024
21 Vaated

Meie tipp: Veerand ja Dortmund – Veerand, mis on kaotuseta: Dortmund – PSV Eindhoven: topeltvõimalus 0:0

13.03.2024 21:00

Mõlemad meeskonnad võisid poolfinaali avamängu võita, kuid vastasseis algab lahtise 1:1 viigiga.

Dortmundi treener Edin Terzic nõustus asjaolusid arvestades viikaga. Kaitsja Süle haigestus enne mängu ja väravavaht Kobel sai soojenduse ajal vigastada. Mõlemad on nüüd terved, kuid väravavaht Schlotterbeck on kordusmänguks väljas. BVB häälestas end kahe võiduga Bundesligas, kus nad hoiavad tihedas Meistrite liiga võidujooksus Leipzigi ees ühepunktilist edu.

Terzici ajastu Meistrite Liigas jõudis BVB kuuendat korda playoffi, kuid vaid korra pääses üle kaheksanda vooru. Võõrsil viik annab talle igatahes korraliku võimaluse, olles Meistrite Liigas vastaste väljakul mitte ühtegi esiliiga kohtumist kaotanud, on ta viis korda järjest edasi jõudnud. Ta loodab oma fännide ja endise PSV kahurväelase Maleni vanasõnalisele kollasele seinale, kes pole oma endise klubi vastu mitte ainult skoorinud, vaid neljas duellis järjest.

Külalistel on aga karta, et neil on tööd teha. Nad esitasid kodus väga head mängu, jõudsid võidule lähemale ja on kogu hooaja jooksul kaotanud vaid kaks mängu – jaanuaris 0:1 Feyenoordile Eredivisie’s ja sügisel 0:4 Arsenalile Meistrite Liigas. Need olid ka ainsad kaks mängu 39-st, kus Eindhoven ei löönud väravat. Samuti on tal kõik korras tänu enam-vähem tühjale meeskonnale ja suurele eduseisule rahvusliigas, mis võimaldab tal täielikult keskenduda revanšile.

Millele panustada:

Avamäng näitas, et meeskondade vahel on hetkel minimaalne tulemuserinevus ja ka kordusmängul on potentsiaali lõppeda viigiga, kusjuures koefitsient tõuseb topeltvõimaluse puhul.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

20BETPanustage 20betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker