Dimitrov G. – Sinner J.: Sinner J. -3,5 geimi

EEbookmaker
märts 31, 2024
25 Vaated

Meie valik: Dimitrov G. – Sinner J.: Sinner J. -3,5 geimi

31.03.2024 21:00

Mastersi turniir Miamis on jõudnud viimase mänguni. Pühapäeval kulmineerub kahenädalane võistlus meeste üksikmängu finaalmänguga ning tiitlit mängivad välja favoriit Jannik Sinner ja väga üllatuslikult finaali pääsenud Grigor Dimitrov. Mõlemad mängijad teevad Miamis suurepäraseid esitusi ja on tõeliselt tippvormis.

Sinneri jõudu sai tunda näiteks veerandfinaalis Tomas Machac või poolfinaalis maailma neljas mängija Daniil Medvedev, keda itaallane alistas 6:1, 6:2. Isegi Sinner ise ei osanud enda sõnul oodata, et ta suudab Medvedevit nii lihtsalt alistada. Nende viimased neli mängu olid uskumatult tasavägised. Aga see näitab vaid seda, kui mugav on Sinner.

Üllatusfinalist on kolmekümne kahe aastane bulgaarlane Grigor Dimitrov, kes on taganud tagasipöördumise maailma edetabeli esikümnesse pärast enam kui viit aastat. Veerandfinaalis võttis ta vastu maailma teise numbri Carlos Alcaraz’i ja poolfinaalis alistas ta Alexander Zverevi kolmes setis, kusjuures ta ei kaotanud kordagi servi ja võitis 6:4, 6:7, 6:4.

Millele panustada:

Kuigi “Baby Federeri” esitus ahvatleb proovima teda finaalis mängida, võib see tunduda päris keeruline. Ei saa ju unustada, et ta mängib hooaja senise parima tennisisti vastu, kes on seni kaotanud vaid ühe mängu ja on ka Miamis fantastilises vormis. Sinner võitis Dimitrovi mõlemas eelmisel hooajal mängitud matšis, alati vähemalt nelja geimi vahega. Ta teeb seda ka pühapäeval.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

IVIBETPanustage Ivibetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!!
Autor EEbookmaker