Detroit- NY Islanders: 1

EEbookmaker
märts 21, 2024
24 Vaated

Meie valik: Detroit- NY Islanders: 1

22.03.2024 00:07

Detroit tervitab täna kaptenit lahtiste kätega. Ja üsna võimalik, et võime öelda päästja. Dylan Larkin naaseb täna pärast kaheksat mängu tagasi rivistusse ja paremat uudist Detroiti jaoks ei olegi. Ilma temata lagunes Red Wingsi mäng täielikult kokku, meeskond kaotas viis mängu ja hakkas end alles eelmise nädala lõpus pisut kokku võtma, kui võideti otsene konkurent Buffalo 4:1 ja viimati suruti Columbuse üle pikemas mängus (kuid vahepeal kaotati laupäeval Pittsburghile 3:6).

Enne Larkini vigastust oli Red Wings end peaaegu kindla konkurendina kehtestanud, võites kuus mängu järjest, kuid kapteni puudumisel hakkas saadud pinnas murenema. Täna õhtul võtavad Red Wingsid Little Ceasers Arenal vastu raskustes oleva Islandersi, kes on viimasel ajal olnud üsna usinaks koopiaks. Ka treener Patrick Roy meeskond oli pärast väga korralikku viie mängu pikkust võidukäiku teel playoffi, kuid sellele järgnes ootamatult praegune viie mängu pikkune kaotuste seeria.

Nad lähevad meeleheitlikult, aga praegu ei tee nad peaaegu midagi. Ülekaalukad ja lühivisked ei tööta, nende löögikordaja on viimase kaheksa päeva jooksul vaid 5,3 protsenti ja neid mängitakse kõikides mängusituatsioonides üle. Detroit ei ole ka lausa domineeriv, kuid nende viimase nelja mängu jooksul on nende löögikindlus olnud 11 protsenti ja ülekaitsmine on toiminud veidi paremini (27 protsenti). X-faktoriks on aga täna õhtul kapten Dylan Larkini tagasitulek, kes on rünnaku keskmik ja naaseb kindlasti oma kohale esimese keskkaitsja rollis.

Millele panustada: Detroit on end viimasel ajal üles korjanud ja teab, et on aeg hooaeg päästa. Nad on täna õhtul oma põhiliidriga rivis ja peaksid asjatu Islandersi üle mängima.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

BETWINNERPanustage Betwinneris 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker