Ceske Budejovice – Trinec: võitja otsustab – Trinec

EEbookmaker
märts 26, 2024
20 Vaated

Meie valik: Ceske Budejovice – Trinec.

26.03.2024 17:30

Trineci ja České Budějovice vaheline veerandfinaali playoff tundus olevat põhimõtteliselt otsustatud 3:0. Lõppude lõpuks lõi Mootor seeria esimese värava pärast 129. minutit. Sellegipoolest suutis meeskond võita neljanda ja viienda mängu, tuues vastasseisu nelja viimase ekstraliiga hooaja võitjaga tagasi kodujääle.

Trinec soovib võita oma viienda tiitli järjest. Eelmisel aastal võitsid nad selle esimese meeskonnana juba eelringis. Kuid pärast pühapäevast kodukaotust peavad nad jätkama kõvasti võitlust, et jõuda poolfinaali. Tuleb öelda, et Trinec oli viiendas mängus parem meeskond. Kolmandas kolmandas kolmandikus suutsid nad kaheväravalise kaotusseisu likvideerida ja olid valmis pööret tegema. Kuid võiduvärava lõi Gulaš neli minutit enne lõppu. See oli üks vaid kahest České Budějovice löögist, mis läks viimasel perioodil Trineci väravasse. Ocelari mängijatel oli neliteist lööki, kuid need kukkusid ebaõnnestunult.

Millele panustada:

Sileeslased on pärast kahte kaotust endiselt suur favoriit selles seerias. Lõuna-Boheemlased, kes pidid veerandfinaali jõudmiseks võitlema läbi keerulise eelringi, väärivad tunnustust, et ei andnud 0:3 juures alla. Aga kas nad oleksid pidanud kolmandat korda järjest võitma kolmandat meeskonda pärast põhihooaega? Sama õnne, mis neil sel nädalavahetusel oli, neil enam ei tule. Teisipäeva õhtu lõpus tähistatakse valitsevat meistrit.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker