Buffalo- Ottawa: 02

EEbookmaker
märts 27, 2024
22 Vaated

Meie valik: Buffalo- Ottawa: 02

28.03.2024 00:07

Mõlemad meeskonnad on hooajaks de facto läbi, aga nad saavad vähemalt ehitada õiget moraali järgmiseks hooajaks, kui loodetavasti mõlemad lõpuks playoffi ründavad. Buffalo on selles mängus märgitud favoriidiks, kuid praegune vorm soosib Ottawat. Viimane suutis nädalavahetusel kaks tugevat meeskonda maha võtta. Tõusumees New Jersey ja Edmonton, mis on üks peamisi favoriite tiitlile. Mõlemas mängus aitasid väravavahid Joonas Korpisalo ja Anton Forsberg, samuti oli abiks power play. Senators on oodatavate väravate ja ohtlike pealelöökide poolest tavalisele lähemal. See pole midagi murrangulist, aga nad ei olnud kummaski eelmainitud mängus otseselt üle mängitud.

Sellel Buffalol on olnud raske road trip, kaotades viiest mängust kolm. See oli ebaühtlane esitus. Pärast Seattle’i võitu tundus, et Sabres on veel konkurentsis playoffi koha eest, siis Vancouveris põlesid nad täiesti läbi. Seejärel sai Edmonton 8-3 jagu, mille järel Sabres varastas Calgarys 4-1 võidu (kaks tühja väravat). Buffalo ei ole üldse hea ülekaaluga ja on igas mängus saanud ühe ülekaaluvärava.

Viimases neljas mängus on jäädud oluliselt üle 25-35. Võib-olla on nüüd parem mängida kodus, oma divisjonis, tuttava meeskonna vastu. Aga ta pole kindlasti favoriit, koefitsient peaks olema mõlemal poolel võrdne.

Millele panustada? Sellepärast ongi eelistatud mängida võitmatuid külalisi, kelle esitused on viimasel ajal natuke paremad olnud. Ottawa 02.

Usaldus: 7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

WAZAMBAPanustage Wazambais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker