Brighton – Man. United: 10

EEbookmaker
august 24, 2024
12 Vaated

Meie valik: Brighton – Man. 10

24.08.2024 13:30

Premier League’i noorim treener Fabian Hurzeler alustas oma aega Brightoni pingil pimestavalt – 3:0 võiduga Evertoni üle. Manchester United alustas samuti hästi, alistades kodus Fulhami, kusjuures uus tulija Joshua Zirkzee lõi võiduvärava lisaaja lõpus (1:0).

Brighton ei lasknud traditsiooniliselt rõhutatult vastaste mängul end maha võtta ja Hurzeler võis rahul olla, sest tema meeskond domineeris. Ründaja Welbeck aitas võidule kaasa ühe värava ja assistiga, kuid põhitäht oli äärekaitsja Mitoma, kelle saabumine sobis uuele treenerile väga hästi. Ka kogenud (ja treenerist seitse aastat vanem) James Milner ei valmistanud pettumust. Hirmud, kuidas Brighton pärast treener De Zerbi lahkumist välja näeb, on selgelt kadunud.

Joshua Zirkzee alustas oma aega Old Traffordil hiilgavalt ja pole üllatav, et ta tõmbas kohe võrdlusi teise hollandlasega, kes mängis seal 18 aastat tagasi (Ruud van Nisterlooy). Tema 150 väravat viie hooajaga ei ole tõenäoliselt võimalik korrata, kuid pärast pikka aega tundub, et Unitedi üks suur üleminek on õnnestunud. Igatahes on treener ten Hag öelnud, et ootab oma meeskonnalt palju rohkem ja tahab ka rohkem trofeesid võita. Lõppude lõpuks oli avavärav Fulhami vastu juba ammu käes.

Millele panustada:

Brighton on Manchester Unitedi viiest viimasest viiest liigamängust neljas võitnud, ainus erand on eelmise hooaja viimane mäng. Ja kuigi mõlemad meeskonnad võitsid oma avakohtumised, on kodumeeskond kindlasti veenvam välja näinud. Nad peaksid nüüd vähemalt punkti saama.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

IVIBETPanustage Ivibetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!!
Autor EEbookmaker