Bohemians – Ml. Boleslav – Bohemians – Boleslav: mõlemad meeskonnad löövad ühe värava – JAH!

EEbookmaker
oktoober 20, 2024
9 Vaated

Meie valik: Bohemians – Ml. Boleslav: mõlemad meeskonnad teevad skoori – JAH

20.10.2024 13:00

Mõlemad meeskonnad jäävad sel hooajal ootustele alla, olles teeninud vaid kaksteist punkti. Igal juhul tõotab tabelinaabrite kokkupõrge tasakaalustatud vaatemängu, mis on mõlemale poolele avatud.

Igal juhul ei tohiks matš igav ja väravatest toituv olla. Mlada Boleslavi kümnes mängus on löödud kokku 28 väravat, mis on liigas üle keskmise, Bohemiansil aga 25 väravat. Mõlemad meeskonnad suudavad väravaid lüüa, kuid nad ka üsna tihti lüüa väravaid.

Kodumeeskond peab küll ilma karistatud Jan Matoušekist, kes on jõudmas vormi, kuid ründeliin on piisavalt lai. Drchal või Kovařík, mängijad, kellel on väravapotentsiaali, võivad naasta algkoosseisu. Teisalt võib oma koha kaotada Ristovski, kes on pikka aega olnud lootusetult saamatu, mida treener Vesely ei saa kergekäeliselt võtta.

Mlada Boleslav on surve all, viimased neli liigamängu pole nad võitnud, rootsi treener ei ole suutnud nõudlikust juhtkonnast midagi välja tuua. Igal juhul peab meeskond mängima võidu peale, nii et esimestest minutitest alates hakkavad keskböömlased ründama. Eespool on nad palju paremad kui tagurpidi mängides, eriti Ladra, Kusej ja co. on igas mängus tunda. Bohemia kaitsel on omad probleemid, nii et külalised suruvad tõenäoliselt läbi. Külaliste kasuks räägib ka eelmiste aastate vastastikune rekord, mis soosib Mladá Boleslavi.

Millele panustada:

Väga loetav mäng võib olla tasavägine, poolajal või mängu lõpus pakutakse viik, viimane duell lõppes samuti viikaga. Seekord aga langevad väravad ja mõlemad meeskonnad löövad väravad.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker