APOEL Nicosia – Slovan Bratislava: mõlemad meeskonnad löövad ühe värava – JAH

EEbookmaker
august 13, 2024
10 Vaated

Meie vihje: APOEL Nicosia – Slovan Bratislava: mõlemad meeskonnad löövad värava – JAH

13.08.2024 19:00

Koguni kolmel endise Tšehhoslovakkia klubil on reaalne võimalus kvalifitseeruda Meistrite liiga grupifaasi. Slovan Bratislava lõi enne Küprosel peetavat kordusmängu väga lootustandva positsiooni, võites kodus 2:0 pärast väga head mängu.

Belasí on hooaja alguses suurepärases vormis. Seitsmest võistlusmängust on neil kirjas kuus võitu ja üks viik Sloveenias Celjes, kus nad mängisid tund aega lühikeses koosseisus. Slovan on tõstnud oma taset ja suudab tasakaalustada mõlemat mängupoolt – viimases neljas mängus on neil 12:1 skoor. Kodus mängisid nad Küprose meistrit üsna selgelt üle, mida premeeriti viimase veerandtunni jooksul kahe väravaga, teine värav lisaaja lõpus oli raske löök külaliste tõusuambitsioonidele.

APOEL on aga juba ammu kaotanud selle kvaliteedi, millega nad 2011/12. hooajal Meistrite liiga veerandfinaali jõudsid. Viimasel kolmel karikahooajal on nad ebaõnnestunud play-off’is, üks kord Euroopa Liigas ja kaks korda konverentsiliigas. APOELil oli suuri raskusi ka eelmises voorus Moldova Petrocubi vastu, mille ta napilt 2:1 alistas. See võitis kodus 1:0 penaltiväravaga kohtumises, kus külalised olid ülekaalus.

Millele panustada:

Slovanil ei ole Küprosel mitte ainult raske vastane, vaid ka kuum ilm. Kuid Belasí on mõlemaid harjunud ja ei tohiks edu lasta käest libiseda. Igatahes APOEL teeb Bratislavas parema esituse, mõlemad meeskonnad saavad vastasseisus punkte.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

IVIBETPanustage Ivibetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!!
Autor EEbookmaker