Valencia – Las Palmas: 1

EEbookmaker
oktoober 21, 2024
2 Vaated

Meie nõuanne: Valencia – Las Palmas: 1

21.10.2024 21:00

Valencia ei pakkunud oma fännidele enne rahvuspausi tihedas mängukavas suurt rõõmu. Osasuna (0:0), Real Sociedad (0:3) ja Leganés (0:0) vastu jätsid “nahkhiired” skoorimata ning on vaid viie löödud väravaga kogu võistluse halvimad (koos Leganésiga). Samuti on nende 1-3-5 skoor ja sellest saadud kuus punkti piisav vaid eelviimase koha saamiseks. Esmaspäevane mäng Las Palmase vastu on mõlema poole jaoks äärmiselt oluline, sest külalised on ainus meeskond, kes on Valenciast kehvemas seisus.

Las Palmas on endiselt ainus meeskond, kes pole sel hooajal veel kordagi võitnud (0-3-6). Võõrsil pole Kanaari saarte meeskond veel isegi punkti teeninud (0-0-4).

Millele panustada:

Viimases neljas mängus nende kahe meeskonna vahel on alati võitnud kodumeeskond. Kaks korda oli see Valencia, kaks korda Las Palmas. Kodumeeskond on ka seekord favoriit. Kanaaride võõrsilmängu rekord on juba arutatud, seega Valencia peab selle mängu iga hinna eest võitma. Kui see peaks kümne vooru järel viimaseks jääma, ei pruugi treener Baraja seda enam taluda. Number üks.

Enesekindlus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

BETWINNERPanustage Betwinneris 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker