Vitkovice – Kladno: 1

EEbookmaker
oktoober 16, 2024
7 Vaated

Meie vihje: Vitkovice – Kladno: 1

16.10.2024 17:30

Hockey Extraliiga kaheteistkümnenda vooru kolmapäevases eelringis lähevad vastamisi Vítkovice ja Kladno. Viimases kolmes omavahelises mängus oli Ostrava meeskond alati edukam pärast 4:2, 3:2 ja 4:0.

Kodumeeskond Ridera mängis kaks-kolm mängu vähem kui teised meeskonnad. Sellest hoolimata on nad hetkel seitsmendal kohal. Pärast pikka viirusest tingitud pausi langes Vítkovice esmalt 3:5 Kometale, seejärel võideti üllatuslikult 4:1 Litvínovis. Ridera tegi Ivan Hlinka Ice Arenal suurepärase esituse, eriti kaitses. Esimesel poolel vajasid nad vaid 16 pealelööki, et lüüa neli väravat. Vítkovice otsustas mängu teisel perioodil, kui nad lõid kolm väravat.

Külalisklubi Kladno võõrustas pärast väga kehva esitust ja 0:3 kaotust viimasele Tšehhi Budejovice’ile pühapäevases voorus vormis Olomouci. Rüütlid võitsid esimese perioodi 3:1. Ülejäänud mängus olid nad jätkuvalt resultatiivsemad kui Mora ja võtsid oma suurima võidu jooksva hooaja jooksul, 7:3. Kladno on tabelis viies ja jääb avavooru suurimaks üllatajaks. Oluline on ka see, et rüütlid on oma kitsama koosseisuga seni vältinud vigastusi.

Millele panustada:

Kladno viskas skoori ainult Liberecis ja Plzeňis. Tänu Litvínovi kontsentreeritud esitusele valime ka kodumeeskonna Vítkovice võidu.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker