Karviná – Hr. Karviná – Hradec Kralove: topeltvõimalus 1-1

EEbookmaker
oktoober 5, 2024
11 Vaated

Meie vihje: Karviná – Hr. Karviná: topeltvõimalus 1-1

05.10.2024 13:30

Mõlemal klubil olid enne hooaega erinevad ambitsioonid, ometi on nad pärast üheksa mängitud vooru üsna sarnased. Mõlemat meeskonda lahutab tabelis vaid üks punkt ning mõlemad on tagantjärele hädas, olles löönud vaid kaheksa väravat, mis on alla keskmise värava mängu kohta.

Duelli kerge favoriit on Silesi klubi, koduse eelise peaks näitama. Karviná on paari erandiga teinud kindlaid sissepääse mängudesse, tihtipeale ka juhtima asudes. Oma koduväljakul on see küll veidi hädas olnud, kuid viimati õnnestus oma fännide ees võita ebameeldiv Jablonec. Kodus on meeskonna esitus palju parem kui võõrsil, meeskond suudab luua väravavõimalusi ja suruda vastast.

Hradec seevastu on üks nõrgemaid meeskondi liigas, võõrsil ei ole löödud ühtegi väravat. Ida-Tšehhide mängupilt on diametraalselt erinev kodumaisest, kus suudetakse võistelda ükskõik kellega. Lisaks takistavad meeskonda korduvad distsipliiniprobleemid. Viimases voorus saadeti kogenud Pilar välja, mis oli tema neljas punane kaart alates hooaja algusest.

Ka kodumeeskond pole distsipliiniga ideaalses olukorras ja nende koosseis on isegi suurem kui külalistel, kuid pärast eelmise vooru väljakukkumist rääkisid mõlemad treenerid mängijatega ja seekord mängivad nad üheteistkümne mängijaga.

Millele panustada:

Tasavägise mängu otsustavad pisiasjad, kuid Karviná on hooaja algusest peale olnud aktiivsem meeskond ja tal on paremad võimalused skoorida. Külalistel ei lähe võõrsil hästi. Karviná võit poolajal või mängu lõpus “topeltvõimaluse” raames ei pruugi olla halb valik. Teine variant on “under”.

Usaldus:

6/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

IVIBETPanustage Ivibetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!!
Autor EEbookmaker