FC Noah – Ml. Boleslav: mõlemad meeskonnad löövad ühe värava – JAH

EEbookmaker
oktoober 3, 2024
8 Vaated

Meie valik: FC Noah – Ml. Boleslav: mõlemad meeskonnad löövad ühe värava – JAH

03.10.2024 18:45

Mladá Boleslav pääseb konverentsiliigasse Armeenia Noa pinnal. Keskböömlaste jaoks ei ole see just unelmamäng, sest tegemist on ettearvamatu vastase, raske reisi ja survega koguda punkte tõusu suunas.

Kui Tšehhi meeskond tahab grupist, mis mängitakse veel vanaviisi ehk kodu- ja võõrsilmängus, edasi pääseda, tuleb selgelt punkte koguda või võita.

Kuid ka pärast Rootsi treeneri Brännströmi saabumist vaevavad Mladá Boleslavit vanad probleemid, et ei suudeta hoida puhtaid väravaid. See ei ole enam süsteemne, vaid lihtsalt kvalitatiivne probleem, meeskonnal puudub kvaliteet kaitsepositsioonidel ja talvel tuleb seda tugevdada. See kehtib ka väravavahi positsiooni kohta, Trmal korjab harva midagi juurde.

Teisalt töötab see ülespoole, Ladra, Kusej, Jawo või Pulkrab saavad hakkama, mida on näha ka liigas. Üldiselt kukub Keskpoiste duublites palju väravaid, enamasti mõlemal poolel.

Kodumeeskond Noah ei mängi Euroopa karikamänge oma väljakul, mis on alati osaline miinus. Meeskond on praegu hädas vormiga, ka armeenlaste kaitseliin ei tööta ideaalselt. Viimasest kuuest võistlusmängust on Noah hoidnud tagaliini nulli vaid korra.

Meeskond koosneb peamiselt kaasmaalastest, kuid tänu treener Motile on meeskonnas tugev Portugali-Brasiilia jalajälg. Eriti üks kanaarlane, Pedro, on küll kaardikeeldu, kuid sellegipoolest on meeskond tehniliselt tugev.

Millele panustada:

Mladá Boleslav ei taktikaliseeru liialt ja mängib üles-alla, mis kajastub ka tulemustes. Armeenias suruvad nad tänu oma mängu kiirusele ja intensiivsusele läbi, kuid kodumeeskond kasutab ära ka oma leegionäride individuaalseid oskusi. Mõlemad meeskonnad löövad väravaid.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

RABONAPanustage Rabonais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker