Napoli – Como: Napoli võidab puhta lehega

EEbookmaker
oktoober 1, 2024
8 Vaated

Meie ennustus: Napoli – Como: Napoli võidab puhta lehega

04.10.2024 18:30

Pärast 2:0 võitu Monza üle möödunud pühapäeva õhtul võttis Napoli Itaalia Serie A-s liidripositsiooni, kus nad polnud olnud alates 2023. aasta juuni triumfist – tervelt 483 päeva! Ka uustulnukal Comost ei lähe halvasti, jäädes kahe järjestikuse 3:2 võiduga ja kogudes juba kaheksa punkti.

Napolis valitseb ettevaatlik entusiasm. Treener Antonio Conte suutis pärast esimest kaotust Veronas meeskonda üles raputada ja nüüdseks pole neljas järjestikuses võistlusmängus väravaid löödud. Seejärel on ta koduplatsil võitnud kõik viis võistlust (sealhulgas karikavõistlustel penaltiseeria) ja löönud neljas viimases 12 väravat. Kuna järgmistes voorudes ootavad Napolit lisaks Comole ka Lecce ja Empoli, siis usuvad fännid, et Napoli jääb veel mõnda aega esikohale.

Como suutis pärast 3:2 võitu Bergamos kodus Verona vastu sama tulemuse saavutada, kusjuures kaks väravat lõi ründav Patrick Cutrone. Treener Fabregase jaoks on oluline, et teine ründaja Andrea Belotti lõi lõpuks oma esimese värava. Ja vaadake – Como muutub väga huvitavaks juba kolmes järjestikuses duellis järjest on mõlemad meeskonnad löönud vähemalt kaks väravat.

Millele panustada:

Esimest korda pärast 2023. aasta veebruari on Napoli hoidnud Serie A-s kolm korda järjest puhtaid linte. Mõned nimetavad seda “Antonio Conte efektiks”, kuid ehk olulisem on kaitsja Alessandro Buongiorno kohalolek. Ta mitte ainult ei tulnud Verona mängule (0-3), vaid pärast tema tagasitulekut on Napoli vaid korra vastu võtnud. Teine võit puhta lehega on väga tõenäoline.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

1XBETPanustage 1xbetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker