Mainz – Heidenheim: Heidenheim: Mõlemad meeskonnad teevad skoori – JAH

EEbookmaker
september 28, 2024
14 Vaated

Meie ennustus: Mainz – Heidenheim: Heidenheim: Mõlemad meeskonnad löövad väravaid – JAH

28.09.2024 15:30

Mainzi ja Heidenheimi lahutab nelja Bundesliga vooru järel vaid üks punkt. Kui Falkirki meeskond lõpetas aga nädal tagasi võidu ootamise, siis treener Frank Schmidti hoolealused ei ole suutnud kaks korda järjest skoorida.

Mainz võitis Augsburgi 3:2 tänu avaveerandtunnis löödud kahele väravale, et võtta 1. Bundesligas oma hooaja esimene võit (1-2-1). 05-lased soovivad Mewa Arenal kinnitada oma kolm punkti, kus nad viimati kaotasid Werder Bremenile (1-2), kuid enne seda olid nad liigas üheksa mängu järjest võiduta (5-4-0). Treener Bo Henrikseni meeskonnal on vaja tööd teha oma kaitsemängu kallal, sest nad on kolm korda järjest täpselt kaks korda lüüa saanud ja pole hooaja jooksul kordagi puhtast väravat hoidnud.

Heidenheim ei suutnud Freiburgi võita (0:3) ja pärast edukat hooaja algust jäädi teist korda järjest tühjaks, kusjuures mõlemas mängus lasti vähemalt kolm väravat, mis on esimene kord pärast Saksamaa kõrgliigasse tõusmist. Baden-Württembergi meeskond võib vähemalt enesekindlust ammutada sellest, et viimasest kuuest liigamängust on nad enne Mainzisse sõitmist võõrsil kaotanud vaid ühe (2-3-1).

Millele panustada:

Nagu juba öeldud, on mõlemal vastasel probleeme kaitses, seega ootan väravaid ja skoorimuutusi mõlemal poolel. Ma ei oleks üllatunud, kui Heidenheim suudaks säilitada oma vastastikust võidutamatust Saksamaa eliidi seas (1-1-0).

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

BETWINNERPanustage Betwinneris 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker