Zhang Zhizhen – Yevseyev D.: Zhang Zhizhen hcp -4,5 gems

EEbookmaker
september 19, 2024
3 Vaated

Meie vihje: Zhang Zhizhen – Yevseyev D.: Zhang Zhizhen hcp -4,5 gems

19.09.2024 13:30

Zhizhen Zhangi jaoks, kes on Tomas Machaci paarismängupartner ja ATP edetabelis 48. kohal, algab hooaja lemmikosa. Ta saab Aasia turniiride sarja raames mängida mitmel Hiina siseturniiril ning 27-aastane mees alustab tegevust Hangzhous. See on tema esimene turniir pärast US Openi, kus ta kukkus esimeses ringis Jack Draperi vastu välja, rikkudes sellega suhteliselt eduka hooaja, mille jooksul ta võitis mugavalt vastaseid, keda ta paberil oleks pidanud võitma, kaotades pärast tasavägisemaid duelle vaid favoriitidele.

Zhang mängib oma esimese kodumaise turniiri avaringis Kasahstani kvalifikatsioonimängija Denis Jevsejeviga. Kolmekümne ühe aastane on maailma edetabelis juba 207. kohal ja on mänginud rohkem challengereid või lõpetanud enamasti ATP-kvalifikatsiooniturniiridel. Hangzhous muutis ta seda, õnnestus tal kolme setiga duellides võita Reilly Opelka ja Dalibor Svrchin.

Millele panustada:

Zhang on oma mängus Jevsejeviga selge favoriit ja kinnitab seda positsiooni. Ta võidab mängu sujuvalt vähemalt viie geimi vahega.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker