Kopriva V. – Moreno De Alboran N.: Rohkem kui 2,5 komplekti.

EEbookmaker
september 10, 2024
7 Vaated

Meie valik: Kopriva V. – Moreno De Alboran N.: Üle 2.5 seti

10.09.2024 10:00

Vít Kopřiva elas eelmisel nädalal Austrias Tullnis läbi suure pettumuse. Challengeril, kus ta kaitses oma eelmise aasta tiitlit, kaotas ta juba esimeses ringis britt Jan Choinskile, kes oli Austrias peatamatu ja vastupidiselt ootustele jõudis turniiripokaalini. Nii et Kopřiva võib öelda, et kaotas meistrile, mis leevendab pisut tema pettumust.

Kuid see väljalangemine mõjutas negatiivselt maailma edetabelit, kus ta langes 143. kohale. Ja tal on eelolevatel nädalatel tohutult palju punkte, mida kaitsta. Näiteks eelmise aasta Challengeri finaal Szczecinis, mis mängitakse sel nädalal.

Tšehhi tennisist kohtub avaringis väga ebameeldiva vastasega, Nicolas Moreno De Alboraniga Ameerika Ühendriikidest. Kopřiva on temaga tänavu juba korra savil mänginud ja kaotas talle Roomas kolmes setis. Samas on ameeriklane kehvas vormis, olles kaotanud neli korda järjest.

Millele panustada:

Vit Kopriva ei oota Szczecinis kerget mängu. Mõlemad mängijad on väga head saviväljakumängijad, kes on viimastel turniiridel kogenud suuri pettumusi. Nende duell on taas tasavägine ja venib kolme setti.

Usaldus:

6/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

IVIBETPanustage Ivibetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!!
Autor EEbookmaker