Patune J. – Fritz T.: Patune J./+32,5 kalliskivi

EEbookmaker
september 9, 2024
7 Vaated

Meie valik: Sinner J. – Fritz T.: Sinner J./+32,5 kalliskivi

08.09.2024 20:00

US Openi viimane mängupäev on käes ja meeste finaalis, mis on juba traditsiooniliselt selle Grand Slami lõpp, kohtuvad maailma esinumbriks olev Jannik Sinner ja maailma 12. Taylor Fritz. Nende kokkupõrge tõotab tulla dramaatiline ja tasavägine, nagu oli ka nende viimane kohtumine Indian Wellsis, kus Sinner võitis kolmes setis.

Itaallane Sinner on US Openil suurepärases vormis. Ta kaotas teel finaali Mackenzie McDonaldile ja Daniil Medvedevile kumbki ühe seti, kuid muidu võitis kõik oma matšid 3:0. Poolfinaalis Jack Draperi vastu võitis ta 7:5, 7:6, 6:2, kui vastane kaotas mängu lõpus täielikult oma jõu. Kuid ka itaallane ei olnud 100% füüsilises vormis, tal oli raskusi vasaku käega, mida ta pidi pärast mängu pikalt jääle panema. Sellegipoolest oli ta selles mängus selgelt parem.

Ameeriklane Fritz alustas turniiri väga empaatiliselt ja võitis esimesed kolm mängu väga kindlalt 3:0 settidega. Seejärel aga ei olnud partii talle just meelepärane ning kaheksandik- ja veerandfinaalis olid tal rasked matšid Casper Ruudi ja Alexander Zverevi vastu, keda ta võitis 3:1 matšpallidega. Poolfinaali derbi Frances Tiafoe’ga oli küll tordile jäämäe, kus ta kaotas 1:2 seti, kuid lõpuks triumfeeris ta viiesetilises lahingus ja pääses oma esimesse Grand Slami finaali.

Millele panustada:

Jannik Sinner on mängu favoriit, tal on ka palju rohkem kogemusi sellistes suurtes mängudes, mis võib teda kindlasti aidata. Fritz on aga turniiri jooksul näidanud tohutut võitlust ja ta ei müü oma nahka odavalt. Sinner võib võita, aga ta mängib vähemalt 33 mängu.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

1XBETPanustage 1xbetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker