Fruhvirtova B. – Lepchenko V.: 1

EEbookmaker
august 27, 2024
9 Vaated

Meie nõuanne: Fruhvirtova B. – Lepchenko V.: 1

27.08.2024 20:15

Seitsmeteistkümneaastane Brenda Fruhvirtova kohtub US Openi avaringis 21 aastat vanema ameeriklanna Varvara Leptšenkovaga, kelle karjäär hakkab tasapisi lõppema, samas kui noore tšehhi tennisisti karjäär on sisuliselt alles algamas.

Lepchenkova, kes jõudis oma karjääri jooksul kuni 19. kohani maailmas, kuigi ei ole kunagi WTA turniiri võitnud, on praegu maailma teise 100 hulgas ja pidi New Yorgis läbima kolme ringi pikkuse kvalifikatsiooniturniiri. Ta pääses edasi, kaotades vaid ühe seti, kuid põhiturniiril ei ole temalt suurt edu oodata.

Peatajaks peaks olema Brenda Fruhvirt, kes on juba põhiturniirile kvalifitseerunud. Sama juhtus temaga juulis Wimbledonis, kus ta šokeeris avaringi võiduga supersoosiku Mirra Andreeva üle. Fruhvirt, kes on üks andekamaid alla 18-aastaseid tennisiste, on esimese ringi mängu favoriit.

Millele panustada:

Varvara Leptšenkova ei ole see mängija, kes suudab Fruhvirti üllatada ja US Openilt välja lüüa. Kuigi tal on vaieldamatult kogemusi, on Fruhvirtova oma vanuses väga efektiivne mängustiil, mistõttu on ta võitnud juba 15 ITF-tiitlit. Ta võidab Leptšenkot.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker