Shelton B. – Thiem D.: Shelton B./-36,5 kalliskivi

EEbookmaker
august 26, 2024
10 Vaated

Meie valik: Shelton B. – Thiem D.: Shelton B./-36,5 gems

26.08.2024 18:00

Austerlane Dominic Thiem lõpetab tänavu turniiri ja US Open on tema viimane Grand Slam-turniir. See on natuke sümboolne, sest just New Yorgis võitis ta oma ainsa Suure Nelja tiitli. Ja tänu sellele sai ta korraldajatelt ka wild cardi, nii et ta ei pidanud kvalifitseeruma, mis Roland Garrosil talle saatuslikuks sai. Seal lõpetas ta põhiturniiri teises ringis ja jäi Pariisi Grand Slamil viimast korda mängimata.

Aga ka New Yorgis ei ole ta kiviloos. Ta ei ole mitte ainult kaotanud oma viimased viis mängu, vaid ta kohtub kodus ka Ben Sheltoniga. Maailma 13. kohal olev mängija on tugev favoriit ja eelmise aasta poolfinaali kaitsja. US Openi eel jõudis ta Washingtonis poolfinaali ja Cincinnatis veerandfinaali, kus ta pidas dramaatilise kolmesetilise lahingu Alexander Zvereviga ja ei suutnud 1:0-setilist eduseisu hoida.

Millele panustada:

Shelton on US Openi esimese ringi mängu selge favoriit. Kuigi Thiem jätab platsile kõik, mis suudab, ei piisa sellest edule. Austerlane on ju juba rongist maha jäänud ja tema otsus tennisest loobuda tuli õigel ajal. Shelton võidab ja mängitakse maksimaalselt 36 geimi.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker