Ostrava – Liberec: topeltvõimalus 0-0

EEbookmaker
august 25, 2024
10 Vaated

Meie vihje: Ostrava – Liberec: topeltvõimalus 0-0

25.08.2024 14:30

Liberec mängib praegusel liigahooajal atraktiivsemat jalgpalli kui Baník. Slovan on löönud viis väravat rohkem kui vastane, meeskonda juhib suvine leping Michal Hlavatý, kes on kirja pannud 2+2 väravat.

Slovan sai viimases voorus hoogu juurde 3:0 võidust Pardubice üle, mis on meeskonna enesekindluse seisukohalt oluline. Teisalt kaotas meeskond kaheks kuuks Ghali, Nigeeriast pärit äärekaitsja sai nädal tagasi õnnetult libastunud vastase (Kalabiška) tahtmatu vigastamise eest raske karistuse.

Külaliste treener Radoslav Kovac peab muutma algkoosseisu, tõenäoliselt tuleb mängu üks kaitsvam mängija. Muutusi võib olla ka ees, Frýdek mängis viimati algkoosseisus, kuid Nyareki kiirust ja jõudu on võimalik kasutada, Liberec loodab ju Ostravas peamiselt murdmaasöödule.

Baníki tulemused on olnud sama kõikuvad kui eelmisel aastal (2-0-2), eriti võõrsil on meeskond poole parem, aga kodus pole nad veel hätta jäänud, sealhulgas mäng Kopenhaageni vastu (1-0). Igal juhul saab Ostrava keskenduda ainult liigale, kuid meeskond peab leidma endale skoorija. Meeskond mängis ühe mängu vähem kui teised, kuid kolmest väravast neljas mängus ei piisa. Natuke imestab, et Tanko ainult vahetusmees, ta lõi eelmisel aastal üheksa korda, mis on rohkem kui Kubala või Prekop.

Igatahes peab kodumeeskond ilma Buchta hakkama saama, samas Ewerton ei tohiks algkoosseisust puududa.

Millele panustada:

Võib oodata tasavägist mängu ja võitlust kuni viimase minutini, lõppude lõpuks tahavad mõlemad meeskonnad karikatesse pääseda. Viimasest viiest duellist neli on lõppenud viigiga ja ka seekord on viik võimalik. Kindlam variant on poolajal või mängu lõpus toimuv leppimine topeltvõimaluse raames.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker