Haddad Maia B. – Boulter K.: 2

EEbookmaker
august 9, 2024
14 Vaated

Meie valik: Haddad Maia B. – Boulter K.: 2

08.08.2024 19:30

Kanadas Torontos toimuval WTA 1000 turniiril lähevad teises ringis vastamisi Beatriz Haddad Mai ja Katie Boulter. Kuigi esimene on kõrgemal kohal, on briti mängija edasipääsu favoriit.

Haddad Mai on võitnud 2022. ja 2023. aastal kokku neli üksikmängu turniiri tiitlit. Ta oli sellest kaugel aasta varem Torontos, kus ta kaotas finaalis. Tänavu on vasakukäelise brasiillanna esitus aga nõrgem. Tal on üks poolfinaal Abu Dhabist, kuid enamus võistlustest jättis maailma 22. number pärast esimest või teist esinemist hüvasti.

Boulteril on käimas läbimurdehooaeg. Märtsi alguses domineeris britt USA-s San Diegos betoonpikendusvõistlustel ja juuni keskel vallutas ta ka Nottinghamis koduse muru. Sellega jõudis ta esmakordselt edetabelis esikolmikusse. Praegu on ta 33. kohal.

Mõlemad mängijad pidid esimeses ringis minema kolme setti. Boulter alistas ameeriklanna Pera kahe tunniga 6:4, 3:6 ja 6:1. See oli Haddad Mai, kes veetis Maria Bouzkovaga väljakul peaaegu kolm ja pool tundi. Vigade rohkearvulises mängus alistas ta lõpuks visa tšehhitari 5:7, 6:2 ja 7:6(1).

Millele panustada:

Boulter on sel aastal paremas vormis kui Haddad Mai. Alates aasta algusest on ta kõval pinnal võitnud 17-st matšist 13, samas kui tema vastane oli kuni eilse päevani miinuses (hetkel 9/9). Lisaks on blondiin britt sel hooajal juba kaks korda lõunaameeriklannaga vastamisi olnud ja iga kord on see kiire pinnal olnud tema võit. Seega ei ole mingit põhjust, miks ta ei võiks seda ka kolmandat korda kenade koefitsientide juures teha.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker