Slavia Praha – St.Gilloise: võitja Slavia

EEbookmaker
august 6, 2024
12 Vaated

Meie vihje: Meie vihje: Slavia Praha – St.Gilloise: võitja Slavia

07.08.2024 19:00

Päev pärast Sparta Prahas mängib Slavia Meistrite liiga kolmandas voorus ja kui nad pääsevad play-off’i, siis võivad nad kohtuda Jose Mourihiga, kes pärast AS Romas lõpetamist on leidnud uue töökoha Fenerbahce’is, mis on Susianski potentsiaalne rivaal.

Slavia alistas eelmisel aastal kodus kuulsalt Romat 2:0 ja võtaks kolmapäeva õhtul sama tulemuse. Kuid meeskond ei ole nii lihvitud kui Sparta, mida vaevab suur hulk mängijaid, sealhulgas kaitsvad staarid Staněk, Zmrzlý, Vlček. Ikka ei ole nad kolme liigavooru jooksul väravaid löönud. Kaitse on korras, kuid punavalged ei ole ründavalt täiesti sünkroonis.

4:0 koduvõit Ceske Budejovice üle ei ole mingi münt, Dynamo on segaduses. Kui Slavia kohtus organiseeritud ja jooksuvõimelise vastasega, oli neil raskusi väravate tegemisega. Slováckos mängisid nad välja väravateta viik ja Liberecis võitsid 1:0 vaid tänu Dioufi enneolematule pommile, Jestedi all ei näidanud nad enam palju.

Esimest korda pärast oma vastuolulist üleminekut Plzeňist on Tomáš Chorý alustanud tipus, kuid ta ei ole pärast EM-ilt naasmist nii hästi kui Ivan Schranz, Mojmír Chytil või Lukáš Provod. Trpišovský jätab siis täiesti tähelepanuta viimase kahe liigahooaja parima väravalööja Václav Jurecka. Raske on arvata, kes Slavia treeneri puhul keskväljal mängib.

Saint-Gilloise võitleb pärast aastast pausi Meistrite Liiga eest, olles üle-eelmisel aastal Glasgow Rangersi vastu 3. eelringis välja kukkunud, pärast 2:0 koduvõitu langes siis tagasisõidus 0:3 ja neelas suure pettumuse. Vahepeal on nad mänginud Euroopa Liiga veerandfinaali ja Conference League’i kaheksandikfinaali, seega on Slavial tööd küllaga.

Kuid ka Union on uuel hooajal juba komistanud, pärast koduse Superkarika triumfeerimist saavutasid nad 0:0 viiki liigatulnuka Denderi väljakul. Kodusedebüüdis Beerschoti vastu olid nad tuju parandanud, kuid isegi pärast 3:1 võitu ei jäänud uus treener Sébastien Pocognoli täielikult rahule. Pärast domineerivat esimest poolaega (2:0) aeglustus meeskond teisel poolajal ja tundus, et tal on jõud otsas.

Igatahes peab Pocognoli hakkama saama ilma kahest eelmise hooaja parimast skoorijast, alžeerlasest Mohamed Amourist, kes lahkus Saksamaale Wolfsburgi, ja rootsi koondislasest Gustaf Nilssonist, kes liitus meistriliiga Brugge’iga. Ta on mures puudujate pärast kaitses, kus tal puudub paar kindlat inglast, Ross Sykes, Christian Burgess.

Millele panustada:

Slavia on Euroopa karikavõistlustel Edenis tugev ja on võitnud paremaid vastaseid kui Saint-Gilloise, kes ei hammusta nagu kodus. Isegi kui nad ei ole tippvormis, siis ehitavad nad vähemalt üheväravalise eduseisu enne vastasseisu.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker