Opava – Vlasim: topeltvõimalus 0-0

EEbookmaker
juuli 19, 2024
16 Vaated

Meie vihje: Opava – Vlasim: topeltvõimalus 0-0

19.07.2024 18:00

Teine liiga algab nagu esimeneki reedese eelvooruga, Opavas lähevad vastamisi uute treeneritega meeskonnad, kelle ettevalmistus ei õnnestunud üldse.

Sileeslased on palganud treeneri Tomáš Zápotočný, kes juhtis eelmisel aastal koos Marek Nikliga České Budějovice’i. Kõik teavad, kuidas nende juhendamisel Lõuna-Böömimaal välja nägi. Dünamo mängis ilusat kombinatsioonijalgpalli, mis aga lekkiva kaitse tõttu tulemusi ei toonud. Opavas on neil esiliigavisioonid, kuid klubi otsib veel kindlat rahalist tuge, eelarve pole tasakaalus. Meeskond on suvel teinud suuri muudatusi, mängib ja tulemused ei ole olnud julgustavad – kaks viik ja kolm kaotust.

Veelgi kehvem oli Vlašimi ettevalmistus, mis kaotas esimest korda alles peaproovis kolmandas liigas Zápy (1:1). Viie mänguga lasti 16 väravat, neist viis väravat kolmanda liiga Ústí nad Labemi vastu. Uuel treeneril Aleš Majeril on palju tööd, kuid pärast edukat Martin Hyskýt on see väga raske. Vlašim on ehitamas uut meeskonda, mis on Blaníki ajal tavapärane asi, kuid sel aastal oli muudatusi rohkem kui kunagi varem.

Millele panustada:

Raske on leida mängule favoriiti. Eelmisel hooajal lõppesid mõlemad duellid võrdselt, seega pakume topeltvõimalusega viik.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

BETWINNERPanustage Betwinneris 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker