Differdange – KI Klaksvik: KI Klaksvik ei kaotanud

EEbookmaker
juuli 17, 2024
14 Vaated

Meie vihje: Differdange – KI Klaksvik: KI Klaksvik ei kaota

17.07.2024 19:00

KI Klaksvik avaldas eelmisel aastal muljet oma imelise edasipääsuga Euroopa karikavõistluste (Konverentsiliiga) grupifaasi esimese Fääri saarte meeskonnana ning eelmisel nädalal tegid nad järjekordse muinasjutulise eelringi, kui võitsid Meistrite liiga avamängus kodus 2:0 Differdange’i.

Mõlemad väravad lõi Klaksviku eelmise aasta väravafantoom Árni Frederiksberg, kes ka aasta tagasi samas mängus Ferencváros, Häcken ja ka Molde vastu kaks korda võrku lõi. Igatahes jättis Differdange Fääri saared väga pettunult maha, neil oli ka ohtralt võimalusi, tabades esimesel poolajal latti.

Luksemburgi meistril tuleb kodus kõvasti tööd teha, kuid Klaksvik tegi eelmisel aastal avavoorudes head tööd, võites isegi Ferencvartali 3:0. Seevastu Differdange võitis kodus viimati Euroopa karikavõistlustel üheksa aastat tagasi, kui alistati Walesi Bala Town, ning sellest ajast alates pole oma staadionil viies mängus võidetud vastaseid Türgist (Trabzonspor 1-2), Põhja-Iirimaalt (Cliftonville 1-1), Aserbaidžaanist (1-2) ja Sloveeniast (Olimpija Ljubljana 1-2 pp, Maribor 1-1).

Millele panustada:

Klaksvik kogus eelmisel aastal palju enesekindlust ja müüb seda ka Luksemburgi kordusmängus, kus ta ei kaota.

Usaldus:

6/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

BETWINNERPanustage Betwinneris 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker